جهت شروع ثبت و مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید
هر ساعتی در روز کنار شما هستیم با کارشناسان ما مستقیم در تماس باشید در ساعات کاری پاسخگوی تلفنی شما هستیم . بعداز تایم کاری لطفا واتس اپ پیام ارسال کنید

بهترین نوع شرکت برای ثبت

بهترین نوع شرکت برای ثبت

برای ثبت شرکت باید بدانیم کدام نوع از شرکت بهتر از سایر شرکتها می باشد. بدانیم برای نوع خاصی از فعالیت کدام نوع شرکت بهتر است به موجب همین امر گروه ثبتی و حقوقی پایش در این مقاله تلاش و کوشش نموده است تا درباره ی بهترین نوع شرکت برای ثبت مطالبی را ارائه نماید مقاله را تا انتها بخوانید و چنانچه با هر سوال و موردی مواجه شدید می توانید با مشاوران و کارشناسان ما در مجتمع ثبتی پایش تماس حاصل نمایید.

بهترین نوع شرکت برای ثبت

شرکتهایی که در ذیل نام برده شده و تعریف آنها آمده است برای ثبت بیشترین تقاضا را داشته اند.

شرکت با مسئولیت محدود

برعکس شرکتهای تضامنی و نسبی دراین شرکت حداقل ۲ تفر باید عضو باشند و شرکا در برابر طلبکاران شرکت نسبت به سرمایه آنها مسئولیت خوهند داشت. برای مثال اگر ثبت شرکت با مسئولیت محدود دارایی برابر با 900 هزار ریال داشته باشد و این مبلغ برای پرداخت بدهی شرکت کافی نباشد، طلبکاران نمیتوانند باقی طلب خود را که ۳۹۰ هزار ریال است را از دارایی شخصی شرکا طلب کنند.

شباهت این شرکت با شرکتهای تضامنی و نسبی در این است که اولاً هر شریکی مالک درصدی از سرمایه شرکت است که به آن سهم الشرکه گفته می شود و سرمایه شرکت به صورت سهام نمی باشد؛ ثانیاً بدون رضایت شرکای دیگر نمی توان سهم الشرکه را به دیگران منتقل کرد. این شرکت برای امور تجاری کوچک و خانوادگی مثل خرید و فروش ، توزیع و بسته بندی ، صادرات و واردات و… پیشنهاد می شود.

بهترین نوع شرکت برای ثبت

شرکت سهامی خاص

افراد متشکل در این شرکت از 5 نفر میباشند که حداقل 3 سهامدار دارد از محبوبیت های بارز شرکت سهامی خاص این است سهامداران همان مالکان سرمایه هستند وسرمایه بین آنها به صورت اوراق سهام است و به صورت مساوی بین آنها تقسیم شده وهر شریک صاحب تعدادی ازاین سهام ها می باشد نه مثل شرکتهای دیگر که سرمایه بین آنها سهم الشرکه است.

در نظر بگیریم شرکتی که دارای سه سهامدار می باشد، 900 هزار ریال سرمایه دارا باشد که هر کدام از آنها یک سوم این مبلغ را به شرکت آورده باشند و سرمایه شرکت هم به 900 سهام 1000 ریالی قسمت شده باشد. اینچنین هر کدام از شرکا، صاحب 300 سهم می باشند و این اختیار را دارند که تعدادی از آنها را به افرادی دیگر منتقل کنند. بر طبق قاعده، این انتقال مانعی ندارد و این کار، از ویژگی های دیگر عمده شرکت سهامی خاص می باشد.

2نمونه از مزیت های شرکت سهامی خاص این است که :1- سهامداران به میزان سهام خود دارای مسئولیت می باشند و این مساله در مورد شرکت با مسئولیت محدود نیز صدق می کند 2- شرکای اولیه که همان موسسان شرکت هستند سرمایه ی شرکت را نمیتوانند با پذیره نویسی، تأمین کنند و فقط خود تاسیس کنندگان سرمایه گذاران میتوانند سرمایه گذار باشند. جهت کارهای تجاری در ابعاد وسیع تر و شرکت کردن شرکت سهامی خاص برای کارهای بازرگانی یا شرکت در مناقصات و مزایدات و اخذ رتبه شرکت سهامی خاص مورد بهتری است.

شرکت سهامی عام

تمام مواردی که در سهامی خاص گفته شد در سهامی عام نیز صدق میکند با این فرق که در سهامی عام باید 5 نفرسهامدار حضور داشته باشند و اینکه مؤسسان اختیار دارند که جهت تامین سرمایه اوارق پذیره نویسی را منتشر کنند و از دیگر افراد در تآمین سرمایه شرکت کمک بگیرند. جهت انجام پروزه های بزرگ مثل قراردادهای بزرگ عمرانی که به جذب سرمایه های عمومی یا حتی تخصصی احتیاج دارد این شرکت مناسب است.

شرکت های تعاونی

شرکتهای تعاونی اگر نوع فعالیتش تجاری نباشد لزوما جزو شرکتهای تجاری محسوب نمی شود .این شرکت ها در انحصارو تابع قانون بخش تعاونی هستند و فقط تصفیه آنها مطابق با مقررات تصفیه در قانون تجارت می باشد.هدف از تشکیل شرکت های تعاونی رفع نیاز یک قشر یا گروه یا اعضای یک سازمان خاص می باشد مثل تعاونی مسکن فرهنگیان

شرکت تضامنی

دست کم دو نفر برای تشکیل این شرکتها نیاز می باشد که شرکای ضامن نام دارند. هرکدام از شرکا مسئول پرداخت کلیه ی بدهی شرکت در مقابل طلبکاران است و سهم ودارایی که به شرکت آورده،مسئولیت او را محدود نمی کند.

چنانچه طلبکاران شرکت نتوانند طلب خود را از طریق شرکت دریافت کنند. بعد از منحل شدن شرکت میتوانند نزد شریک بروند و طلب خود را از دارایی شخصی شریک دریافت نمایند. این مساله باعث شده که قانون گذار فرانسه، این شرکایی را تاجر در نظر بگیرد. چنانچه بدهی خود را پرداخت نکنند مثل تجار واقعی، مشمول قوانین ورشکستگی خواهند بود.

شرکت تضامنی بدلیل این پرداخت بدهی ها را تضمین میکند جهت ثبت شرکت هایی مثل شرکت صرفی مناسب می باشد.

چیزی که مشخص می کند کدام نوع شرکت مناسب می باشد. هدف تاسیس کنندگان از ثبت شرکت و نیاز جامعه است ولی در حال حاضر رایج ترین نوع ثبت شرکت، ثبت شرکت با مسئولیت محدود و ثبت شرکت سهامی خاص می باشد.

نکته: قانون شرکت ها را موظف می داند بعد از صدور آگهی ثبت برای ثبت نام دفاتر پلمپ و انجام تشکیل پرونده مالیاتی اقدام کنند در غیر این صورت مشمول جریمه خواهند شد. 

از اینکه تا انتهای مقاله همراه ما بودید صمیمانه سپاسگزاریم. در صورت داشتن هر نوع سوالی در زمینه های ثبت شرکت می توانید با کارشناسان حقوقی پایش در تماس بوده و از مشاوره تخصصی وکلا بهره ببردید.

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها