در این بخش به ثبت برند در شهر سمنان می پردازیم که یکی دیگر از خدمات ثبت علامت تجاری موسسه حقوقی پایش میباشد.
مشخصات ثبت برند در سمنان
صفاتي را که يک برند قوي و نيرومند بايد دارا باشد بدين شرح مي باشند:
تناسب. جايگاه مناسب. تحمل پذيري. اعتبار. الهام بخشي. بي همتايي. جذابيت برند
اين عناوين از نظر مصرف کننده اينگونه تفسير مي شوند:
. منشا يا مبدا محصول. واگذاري مسئوليت به توليدکننده. خطرپذيري کمتر. هزينه پرس و جوي کمتر. نشانه کيفيت. معامله يا عهد و پيمان با توليدکننده محصول. وسيله نمادين براي اظهار شخصيت
ثبت برند در سمنان
دو سوال در مورد ثبت برند در سمنان همان طور که مي دانيد محصولات و خدمات مطرح در دنياي تجارت هر کدام صاحب نامي خاص هستند که آن را برند يا نام تجاري مي نامند بدين صورت بايد هر شرکت داراي يک نام تجاري باشد که پيش تر به معرفي علامت تجاري پرداخته ايم. اما اينکه چه کسي مي تواند برند را ثبت کند؟
هر فرد يا شرکت به صورت حقيقي يا حقوقي که مي تواند اثبات کند که فعاليتي مبتني بر توليد، توزيع، بسته بندي و خريد و فروش و واردات يا صادرات دارد مي تواند تنها در زمينه ي فعاليت خود به ثبت نام و برند خود بپردازد. در چنين صورتي بايد مدارک لازم براي ثبت برند را به همراه داشته باشد.
مراحل ثبت برند در سمنان
- ثبت سامانه اي در سيستم مشاوران با تجربه به صورت دقيق اطلاعات را وارد مي نمايند
- اظهارنامه را بايد به صورت صحيح و دقيق کامل نماييد وگرنه رد مي شود
- پيگيري از طريق اينترنت که مدت زمان ثبت برند در سمنان تقریبا 2 ماه خواهد بود.
- مهمترين بخش يعني رفع نقص: مشاور ارشد ما رفع نقص را در مدت کوتاه انجام مي دهد و جهت رفع نقص بايد با مشاوره در تماس باشيد
- در صورت عدم تشابه برند،اولين اگهي برند در روزنامه رسمی درج مي شود و در صورتیکه در طی یک ماه کسی اعتراضی نسبت به ثبت برند در سمنان نداشته باشد، مدارک لازم به اداره مالکیت صنعتی جهت تشکیل پرونده برند ارسال میگردد.
- بعد از آن که مدارک ارسال شد هزینه ثبت برند به مدت 10 سال پرداخت میگردد و روزنامه آگهی ثبت برند در روزنامه رسمی ثبت می شود و سپس وکیل موسسه حقوقی پایش جهت دریافت گواهی ثبت برند اقدام مینماید.
نکته :
لازم به ذکر است در صورتیکه توسط وکیل کار شما انجام نگردد نیاز به حضور شما در اداره مالکیت صنعتی در تهران جهت احراز هویت خواهد بود.
مدارک لازم برای ثبت برند در سمنان
اين مدارک شامل موارد زير مي شوند:
- کپي مدارک هويتي شخص متقاضي و مدارک دال بر فعاليت شخص متقاضي
- مدارک ثبت شرکت نام تجاري بايد هر ده سال يکبار توسط صاحب امتياز تمديد شود
- در صورتي که اين کار صورت نپذيرد و شش ماه از اين مدت گذشته باشد افراد بايد دوباره با در دست داشتن مدارک اقدام به ثبت نام تجاري نمايند
بدين صورت مي توانيد علامت تجاري خود را ثبت کنيد و از مزاياي ثبت علامت تجاري در سمنان بهره مند شويد
سوال: اعتراض به رد اظهارنامه برند به چه صورت هست؟
پاسخ: پس از ثبت اعتراض نامه، نسخه دوم آن با قيد تاريخ و شماره وصول به معترض مسترد ميگردد. اعتراض نامه بايد همراه با دلايل و مدارك استنادي و رسيد پرداخت هزينه رسيدگي به اعتراض باشد.
چنانچه پس از بررسي اعتراضنامه و مدارك استنادي، تكميل مدارك منضم به اعتراضنامه ضرورت داشته باشد، مرجع ثبت با تعيين موارد، كتباً از متقاضي ميخواهد كه ظرف 30 روز از تاريخ ابلاغ نسبت به رفع نواقص اقدام نمايد. در غير اين صورت، اعتراضنامه كان لم يكن تلقي خواهد شد.
تبصره – مهلت رفع نقص براي اشخاص مقيم خارج از كشور 60 روز ميباشد.
هرگاه اعتراض معترض مبني بر ادعاي حق مالكيت نسبت به علامتي باشد كه اظهارنامه ثبت آن تسليم مرجع ثبت و آگهي شده است، در صورتي كه علامت قبلاً به نام او ثبت نشده است، بايد همزمان با اعتراض، براي علامت خود، مطابق قانون و اين آييننامه تقاضاي ثبت كرده و حق ثبت اظهارنامه و علامت برحسب طبقات و تمام مخارج مربوط به آن را تأديه نمايد.
مرجع ثبت موظف است با رعايت ماده 124 اين آييننامه، ظرف 10 روز از تاريخ وصول اعتراض نسخهاي از اعتراض نامه را به انضمام رونوشت مدارك و دلايل استنادي به متقاضي ثبت ابلاغ نمايد. متقاضي مكلف است از تاريخ ابلاغ اعتراضنامه، پاسخ مكتوب خود را ظرف 20 روز نسبت به اعتراض وارده به مرجع ثبت تسليم نمايد. عدم پاسخ متقاضي به ابلاغ در مهلت مقرر به منزله تمكين وي خواهد بود.
هرگاه متقاضي كتباً به اعتراض معترض تمكين نمايد درخواست او براي ثبت علامت مسترد شده تلقي ميگردد و مراتب كتباً به معترض ابلاغ ميشود تا در صورتي كه علامت وي به ثبت نرسيده باشد، بر طبق اظهارنامهاي كه همزمان با اعتراض تسليم كرده است نسبت به ثبت آن اقدام كند.
در صورت عدم تمكين متقاضي، مرجع ثبت مراتب را ظرف 10 روز به معترض ابلاغ كرده و وي از اين تاريخ 20 روز مهلت دارد كه اعتراض خود را از طريق مرجع ثبت تسليم كميسيون موضوع ماده 170 اين آييننامه نمايد. همين ترتيب در موردي نيز بايد رعايت شود كه اعتراض معترض مبني بر ادعاي داشتن برخي حقوق، غير از حق مالكيت، نسبت به علامتي باشد كه اظهارنامه ثبت آن تسليم مرجع ثبت شده ولي هنوز در ايران به ثبت نرسيده است، مگر اينكه علامت قانوناً قابل ثبت نباشد.
در اين فرض نيازي به تسليم اظهارنامه ثبت علامت به مرجع ثبت نخواهد بود. تصميم كميسيون طبق ماده 172 اين آييننامه قابل اعتراض در دادگاه صالح مقرر در ماده 59 قانون است.
تبصره 1– در صورتي كه اظهارنامه تسليمي به هر دليلي منتهي به ثبت علامت نشود مبالغ پرداختي از اين بابت، قابل استرداد نخواهد بود.
تبصره 2- در صورت رد اعتراض در كميسيون، هزينه رسيدگي به اعتراض، قابل استرداد نخواهد بود.
تبصره 3- چنانچه معترض مقيم ايران نباشد، مهلتهاي مذكور در اين ماده به دو برابر افزايش مييابد
دیگر مطالب مرتبط :
ثبت علامت تجاری در سمنان
ثبت برند در سمنان
ثبت شرکت در سمنان
ثبت تغییرات شرکت در سمنان