جهت شروع ثبت و مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید
هر ساعتی در روز کنار شما هستیم با کارشناسان ما مستقیم در تماس باشید در ساعات کاری پاسخگوی تلفنی شما هستیم . بعداز تایم کاری لطفا واتس اپ پیام ارسال کنید

ثبت شرکت در مناطق آزاد اروند

ثبت شرکت در مناطق آزاد اروند

ثبت شرکت در مناطق آزاد اروند یک فرصت دارد. شهرستان آبادان پر آب ترين شهر استان خوزستان به حساب می آيد چرا که دو رودخانه اروند و بهمنشير در آن جريان دارند و با وجود پالايشگاه نفت، کارخانه پتروشيمی و با دسترسی آن به آب های آزاد جايگاه مهمی در اقتصاد کشور به خود اختصاص داده است.

ايجاد منطقه آزاد صنعتی و تجاری اروند در شهرهای آبادان و خرمشهر در سال های اخير اهميت و موقعيت تأثيرگذار اين دو شهر را دو چندان کرده است. ثبت شرکت فرصتی است که می توانید از آن استفاده کنید.

ثبت شرکت در مناطق آزاد اروند

خرمشهر در منتهی اليه جنوب غربی کشور ايران و در استان خوزستان حاشيه خليج فارس (30 درجه شمالی و 48 درجه شرقی) قرار دارد و 23 کيلومتر مربع مساحت دارد.

خرمشهر به‌جهت واقع‌ شدن در مجاورت خليج فارس و کشور عراق، از اهميت استراتژيک اقتصادی، تجاری و سياسی ويژه‌ای برخوردار است. اين شهر در انتهايی ترين نقطه استان خوزستان قرار گرفته و اسکله‌های آن در کرانه‌های رودخانه اروندرود جای گرفته‌ است.

سوالات متداول در رابطه با مناطق آزاد

منطقه آزاد چيست و با چه اهدافی ايجاد شده است ؟

منطقه آزاد بخشی از سرزمين اصلی است که کاملاً محصور شده می باشد و قوانين گمرکی کشور در آن جاری نمی باشند و در راستای توسعه صادرات، اشتغال و افزايش درآمد عمومی ايجاد شده اند.

در منطقه آزاد اروند چه فعاليت هايی را می توان ايجاد نمود ؟

منطقه آزاد دارای سه بخش جهت فعاليت های بازرگانی، صنعتی و گردشگری می باشد. هرگونه فعاليت اقتصادی که از لحاظ فنی، مالی و اقتصادی دارای توجيه باشد را می توان ايجاد نمود.

محدوده منطقه آزاد اروند شامل مناطقی می باشد ؟

بر اساس مصوبه هيأت محترم دولت مناطق ذيل در محدوده منطقه آزاد اروند قراردارند:

  • اداره بندر و دريانوردی آبادان
  • پالايشگاه آبادان
  • غرب محور اتباطی آبادان خرمشهر از پالايشگاه آبادان تا پل شهيد جهان آرا
  • اداره بندر و دريانوردی خرمشهر
  • غرب محور ارتباطی خرمشهر به شلمچه از صد دستگاه تا شلمچه

چه فعاليتهايی در منطقه آزاد معاف از ماليات می باشند ؟

هرگونه فعاليت اقتصادی که در محدوده منطقه آزاد صورت می پذيرد و دارای مجوز بهره برداری می باشد از تاريخ مندرج در مجوز به مدت 20 سال از پرداخت هرگونه ماليات موضوع قانون ماليت های مستقيم معاف می باشد.

ثبت شرکت در مناطق آزاد اروند

ثبت شرکت در منطقه آزاد اروند

ثبت شرکت، ثبت اول: خدمات ثبت شرکت و سرمايه گذاری در منطقه آزاد اروند، شرايط معافيت مالياتی 20 ساله، معافيت عوارض گمرکی و ثبت شرکت در ساير مناطق آزاد ايران بر اساس قانون تجارت انجام می شود.

مدارک لازم جهت ثبت شرکت در منطقه آزاد اروند

  • دريافت مجوز فعاليت اقتصادی از معاونت سرمايه گذارای سازمان
  • ارايه آگهی تأسيس شعبه شرکت در منطقه آزاد اروند صادره از اداره ثبت شرکتهای محل ثبت شرکت اصلی
  • (توجه شود نشانی شعبه شرکت بايد در محدوده منطقه آزاد اروند باشد و ثبت شعبه ای که نشانی آن خارج از محدوده منطقه آزاد است مقدور نمی باشد.)
  • يک نسخه فتوکپی برابر با اصل مدارک ياد شده ذيل:
  • اساسنامه شرکت
  • اظهارنامه ثبت شرکت (برای شرکتهای سهامی خاص)
  • شرکتنامه و تقاضانامه (برای شرکتهای با مسئوليت محدود و تعاونی ها)
  • آگهي تأسيس شرکت ( روزنامه رسمی)
  • آگهي آخرين تغييرات هيئت مديره و صاحبان امضاء مجاز شرکت
  • پرداخت حق الثبت به مبلغ 1.000.000 ريال به حساب شماره 0105931250008 نزد بانک ملی ايران شعبه مرکزی خرمشهر به نام سازمان منطقه آزاد اروند

سامانه ثبت شرکت منطقه آزاد اروند

باتوجه به پیشرفت و توسعه دنیای اینترنتی و بروز شدن کلیه ادارجات و ارگانها به سیستم سامانه ای اینترنتی، بدین صورت که در هزینه ها و زمان و هم چنین سهولت کار ثبتی، سامانه ای را راه اندازی کرده اند . اداره ثبت شرکت ها هم برای راحتی کار ثبت و برای جلوگیری از حضور متقاضی در اداره، بدین صورت عمل کرده است.

هر متقاضی می تواند برای ثبت شرکت در منطقه ازاد اروند وارد سامانه اداره ثبت شرکتها به آدرس http://irsherkat.ssaa.ir شده و کلیه مراحل را طی کند و ثبت شرکت را انجام دهد.

نحوه ثبت شرکت در سامانه :

زمانی که ثبت شرکت را در سامانه ثبت شرکتها انجام می دهید بدین صورت دیگر نیاز به حضور متقاضی در اداره ثبت شرکتها نمی باشد . در نتیجه کلیه مراحل ثبت و هم چنین اعلام نتیجه به صورت اینترنتی انجام می شود.

مرحله اول : ورود به سایت اداره ثبت شرکتها

درج کلیه اطلاعات هویتی اولیه در سامانه، از جمله اینکه وکیل می باشد و با متقاضی اصلی

مرحله دوم: تعیین نام های شرکت

نام شرکت را مطابق مقررات و موارد قانون تجارت به صورت 3 سیلاب و به ترتیب 5 نام انتخاب کرده و الویت بندی در سامانه درج نمایید.

مرحله سوم: موضوع فعالیت شرکت

باتوجه به موضوع فعالیت شرکت تعیین شده در قسمت مربوطه اطللاعات مجوز فعالیت را درج نمایید.

مرحله چهارم: تعیین آدرس شرکت

هر فعالیتی باید برای خود مکان مشخصی داشته باشد بعد از مشخص کردن مکان ، اطلاعات آدرس و کدپستی و شماره تماس را در سامانه درج نمایید.

مرحله پنجم: مشخص کردن سرمایه شرکت

براساس شرایط اولیه ثبت شرکت که سرمایه نباید از 1 میلیون ریال کمتر باشد، در قسمت مربوطه سامانه میزان سرمایه اولیه شرکت را درج نمایید.

مرحله ششم: اطلاعات اعضا شرکت

دراین مرحله کلیه اطلاعات شرکا از جمله اطلاعات هویتی و سمت آنها به همراه ادرس و شماره تماس قید گردد . سمت آنها بدین صورت که مدیر عامل و یا سهامدار می باشد.

مرحله هفتم: سهام و تعداد سرمایه اعضا

در این قسمت میزان سرمایه و سهام هر شخص که بصورت نقدی و یا غیر نقدی می باشد درج شود.

مرحله هشتم: شعبه شرکت

در صورتیکه شرکت دارای شعبه می باشد درج شعبات شرکت به همراه آدرس و اطلاعات تماس آنها الزامی می باشد

مرحله نهم: درج روزنامه و سال مالی

در زمانی که قالب ثبتی شرکت را سهامی خاص انتخاب می نمایید باید در قسمت مربوطه روزنامه کثیرالانتشار را انتخاب نمایید. اما در قالب های ثبتی شرکت با مسئولیت محدود و موسسات ملزم به انتخاب روزنامه نمی باشد. سپس درج روز و ماه و سال مالی هر شرکت تعیین گردد.

مرحله دهم: متن صورتجلسه

صورتجلسه موسسین هر شرکت در این قسمت می بایست ذکر گردد که در آن هیئت مدیره شرکت مشخص می شود.

مرحله یازدهم: تقاضانامه و اظهارنامه

دراین مورد باید گفت مطابق اطلاعات درج شده و نوع قالب ثبتی باید گفت برای قالب ثبتی سهامی خاص و هم چنین موسسات غیر تجاری اظهارنامه ، هم چنین برای شرکتهای مسئولیت محدود تقاضانامه می گویند.

مرحله دوازدهم: اساسنامه شرکت

در هنگام تأسیس شرکت اساسنامه ای تنظیم می شود در نوع قالب ثبت شرکت مسئولیت محدود 26 ماده و دارای دو تبصره می باشد . در شرکتهای سهامی خاص 64 ماده و 11 تبصره می باشد.

مرحله سیزدهم: تایید مدارک

مرحله پایانی ثبت تاسیس در سامانه شامل تایید مدارک می باشد، در این مرحله مدارک مورد نیاز مربوط به ثبت تاسیس شرکت مورد درخواست قید گردیده که پس از اسکن و بارگذاری در سامانه، تاییدشده و می توان گزینه ی پذیرش نهایی را انتخاب نمود.

لازم به ذکر است در زمان ثبت اینترنتی شرکت در بالای صفحه یک کد پیگیری ظاهر می گردد که با در اختیار داشتن این کد می توان در صورت خروج از سامانه با مراجعه به قسمت پیگیری درخواست و ذکر این کد همه ی مراحل انجام داده شده را مجددا دریافت نمود،هم چنین پس از پذیرش نهایی درخواست ثبت تاسیس بعد از حدود 48 ساعت نتیجه ی نام های درخواستی شرکت مشخص می گردد که پس از تعیین نام شرکت می بایست مدارک مورد نیاز به اداره ثبت شرکتها ارسال گردد.

نکته: شرکت های ثبت شده در مناطق آزاد نیز همانند سایر شرکت ها موظف به تنظیم دفاتر قانونی هستند بنابراین هر ساله باید پلمپ دفاتر قانونی را دریافت کنند. 

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها