جهت شروع ثبت و مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید
هر ساعتی در روز کنار شما هستیم با کارشناسان ما مستقیم در تماس باشید در ساعات کاری پاسخگوی تلفنی شما هستیم . بعداز تایم کاری لطفا واتس اپ پیام ارسال کنید

ثبت آنلاین شرکت

ثبت آنلاین شرکت

جایگزین کلیه روش های سنتی ثبت در همه ارگانها و ادارت دولتی، سامانه ثبت شرکت اینترنتی و یا ثبت آنلاین شرکت می باشد، که امروزه جایگاه ویژه ای در ثبت تمام ادارات برای کلیه متقاضیان داشته است.

راهنمای ثبت آنلاین شرکت

همچنین این امکان برای ثبت آنلاین و یا اینترنتی شرکت نیز فراهم شده است. این امکان برای کلیه متقاضیان ثبت شرکت مقدر می باشد که ثبت شرکت خود را به صورت آنلاین انجام دهند.

متقاضیان با عدم حضور در اداره ثبت شرکتها، ثبت شرکت خود را انجام دهند و حتی مدارک را از طریق خود سامانه اینترنتی برای آن اداره مرجع ارسال کنند.

همان طور که از گذشته تا کنون مرسوم بوده است متقاضیان برای ثبت شرکت خود به اداره ثبت شرکتها مراجعه نموده و کلیه مراحل ثبت را حضوری به انجام می رساندند.

اکنون باتوجه به پبشرفت تکنولوژی و دنیای روز اینترنتی، کلیه امور ثبتی حضوری و سنتی جایگاه خود را به سامانه اینترنتی داده است. با این روش کلیه متقاضیان در هزینه رفت و آمد و هم چنین زمان و موارد دیگر صرفه جویی کرده اند.

پیشنهاد ما به شما متقاضی گرامی استفاده از روش آنلاین ثبت شرکت می باشد. هم اکنون برای اطلاع از نحوه ثبت شرکتها می توانید به مقاله مراحل ثبت آنلاین شرکت  مراجعه کرده و مراحل را به صورت زیر انجام دهید.

مقدمات ثبت آنلاین شرکت

اقدامات اولیه برای ثبت آنلاین شرکت که متقاضیان باید از چند مورد اطمینان حاصل نمایند:

  • انتخاب نوع شرکت مورد نظر

نوع و قالب ثبتی شرکت را تعیین کنید به عنوان مثال: ثبت شرکت با مسئولیت محدود و یا ثبت شرکت سهامی خاص

  • انتخاب نام شرکت

برای شرکت خود نام مناسبی که مطابق شرایط و قوانین مصوبه باشد انتخاب نمایید.

فارسی باشد، دارای مفهوم و معنا باشد. سه سیلابی باشد.

  • تعیین موضوع فعالیت شرکت

براساس هدف ثبت شرکت موضوع فعالیت شرکت را تعیین کنید.

  • اخذ مجوز فعالیت شرکت

براساس موضوع تعیین شده شرکت در صورتی که نیاز به اخذ مجوز فعالیت باشد از ارگان مربوطه آن را دریافت نمایید.

  • سرمایه اولیه شرکت را تعیین کنید.

برای ثبت شرکت و شروع فعالیت شرکت نیاز به سرمایه اولیه می باشد بر اساس قوانین ثبت شرکت سرمایه شرکت باید از مبلغ 100 هزار تومان بیشتر باشد و هم چنین تعداد سهام را مشخص نمایید.

  • تعیین مکان فعالیتی شرکت

برای برپایی و شروع فعالیت مکانی مناسب برای شرکت تعیین نمایید.

  • انتخاب شرکا و اعضا

همان گونه که می دانید از شرایط اصلی ثبت شرکت تعداد اعضا می باشد که باید الزاما از 2 نفر بیشتر باشد پی شریک و اعضا را تعیین نمایید.

  • تهیه مدارک ثبت شرکت

مدارک لازمه اقدام به ثبت شرکت را آماده نماید.

ثبت آنلاین شرکت

مدارک لازم برای ثبت آنلاین شرکت

اسناد و مدارک لازم برای ثبت شرکت اشخاص حقوقی باید برابر اصل باشد.

  • مدارک احراز هویتی مؤسس کارت ملی و شناسنامه هم چنین مدارک اعضا
  • اخذ گواهی سوء پیشینه اعضا و مؤسس
  • اخذ مجوز فعالیت از ارگانها ذی ربط
  • تنظیم اوراق ثبتی شرکت از جمله اساسنامه و شرکتنامه و …

مراحل ثبت آنلاین شرکت

برای اقدام ثبت شرکت باید به سامانه اینترنتی آدرس ” http://irsherkat.ssaa.ir مراجعه کنید.

  • گام اول ورود به سامانه

وارد سامانه شده قسمت پذیرش درخواست ثبت شرکت را انتخاب نمایید. سپس فرم مورد نظر ثبت اطلاعات را پس از مشاهده تکمیل نمایید. این فرم شامل اطلاعات اولیه هویتی متقاضی و هم چنین شرکت و مکان ثبت شرکت و موضوع فعالیت شرکت و غیره می باشد.

توجه داشته باشید که تکمیل این فرم باید با دقت کامل و هم چنین مطابق مدارک اصلی باشد.

  • گام دوم انتخاب نام شرکت

برای شرکت خود 5 نام سه سیلاب که مطابق قوانین ثبتی شرکت باشد انتخاب نمایید. این نام ها را باید به ترتیب اولویت در سامانه درج نمایید. الزامی است که این نام ها تکراری نباشد بدین صورت که سابقه ثبت قبلی نداشته باشند. سپس این اسامی شرکت از طریق کارشناسان مورد بررسی قرار گرفته و تأییدیه را به متقاضی اعلام می نمایند.

  • گام سوم انتخاب نوع فعالیت شرکت

بر اساس هدف از ثبت شرکت و بدست آوردن سرمایه و شهرت کسبی موضوع فعالیت شرکت را انتخاب نمایید. این موضوع باید به گونه ای انتخاب شود که پیشرفت و سودآوری برای شرکت داشته باشد. الزامی است در صورتی که موضوع فعالیت شرکت نیاز به اخذ مجوز باشد آن را از مراجع ذی صلاح دریافت کنید.

  • گام چهارم درج نشانی و مکان فعالیت شرکت

در قسمتی از سامانه باید آدرس و نشانی محل فعالیت شرکت و هم چنین شعبات شرکت در صورت وجود درج شود.

در صورت عدم وجود آدرس و مکان مناسب برای شرکت می توانید از آدرس منزل مؤسس استفاده نموده و آن را درج نمایید. سپس درج شماره تماس ها و کدپستی و…

  • گام پنجم درج اسامی شرکا

اعضا و شرکا را پس از انتخاب کلیه اطلاعات هویتی آنها را در سامانه درج نمایید. همچنین به همراه آدرس و تلفن تماس آنها تعداد وارد کردن اسامی در سامانه محدود می باشد. یعنی بدین صورت که اگر اسامی شرکا بالای 150 نفر باشد فرم دیگر در سایت می باشد که می توان برای وارد کردن اسامی از آن استفاده نمود.

  • گام ششم درج میزان سهام

پس از اینکه اسامی شرکا در سامانه درج شد سهام هرکدام نیز باید در سامانه درج شود. نوع سهام که به صورت نقدی و یا غیر نقدی است و هم چنین نوع سمت آنها در سامانه درج شود.

  • گام هفتم درج صورتجلسه شرکت

در هنگامی که ثبت شرکت روال قانونی خود را طی کند باید صورتجلسه ای شرکت تنظیم گردد که این صورت جلسه مبنی بر درج و قید کلیه امورات و موضوع فعالیت شرکت و اعضا و سرمایه اولیه و… می باشد در قسمتی از سامانه باید صورتجلسه شرکت را درج نمایید.

  • گام هشتم درج اساسنامه شرکت

اساسنامه شرکت را تعیین نمایید فرم مربوطه به اساسنامه شرکت در اختیار متقاضی قرار داده شده است که باید توسط متقاضی تکمیل گردد. در این اساسنامه کلیه قوانین شرکت بر اساس موضوع فعالیت شرکت تعیین شده است.

  • گام نهم مرحله پایانی ثبت سامانه

کلیه مدارک لازمه ثبت شرکت که از قبل آماده شده است را اسکن نمایید سپس در مرحل مورد نظر بارگذاری نمایید.

سپس بعد از بازبینی اطلاعات ثبتی و تکمیل کلیه مدارک و بارگذاری آنها پذیرش نهایی را زده و از سامانه کدرگیری را دریافت نمایید.

بعد از گذراندن کلیه مراحل سامانه ثبت آنلاین شرکت، می توان از سامانه کدرهگیری را اخذ نمایید. لطفا از این کدرهگیری به دقت نگهداری شود زیرا در مراحل پیگیری به این کد نیاز می باشد.

اطلاعات ثبت در سامانه ثبت شرکت از طریق خود سامانه به کارتابل کارشناسان ارسال می شود. کارشناسان مراحل بررسی و استعلامات را از ارگانهای مختلف آغاز می کنند.

شایان ذکر است در مورد بررسی نام های سه سیلاب شرکت کارشناسان یک نام را بر اساس اولویت انتخاب می کنند. به متقاضی تأییدیه را ابلاغ می نمایند.

متقاضی بعد از اینکه تأیید نام را مشاهده کرد الزامی است مدارک را به انضمام اظهارنامه ثبت اینترنتی شرکت برابر اصل کرده از طریق پست به آدرس اداره ثبت شرکتها ارسال نمایند.

نکته : کلیه اوراق ثبتی شرکت از جمله شرکتنامه، اساسنامه و هم چنین اظهارنامه ثبت سامانه ای را اعضا و شرکا امضاء نمایند.

مدارک از طریق پست به کارشناسان مربوطه ارجاع شده و بررسی ها لازمه انجام می شود.

سپس بعد از اینکه کلیه مدارک مطابق ثبت و اظهارات متقاضی باشد کارشناسان دستور چاپ روزنامه رسمی اول را می دهند. سپس درج آگهی نوبت دوم بعد از گذشت 1 ماه از تاریخ آگهی اول می باشد.

پس از اخذ شناسه ملی باید موارد یمانند اظهارنامه ها و دفاتر مالی را انجام دهید . بهتر است بدانید هر روزه باید گزارش مالی خود را ثبت کرده و در پایان سال مالی دفاتر تجاری را پلمپ کنید که خود دارای پروسه ثبتی تخصصی است که ما آن ا به صورت تخصصی در مقاله ای با همین موضوع ارائه کرده ایم می توانید به لینک مقاله مربوطه مراجعه کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest
2 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آنا کریمی
آنا کریمی
1 سال قبل

مطالب خوبی بود.ممنون