جهت شروع ثبت و مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید
هر ساعتی در روز کنار شما هستیم با کارشناسان ما مستقیم در تماس باشید در ساعات کاری پاسخگوی تلفنی شما هستیم . بعداز تایم کاری لطفا واتس اپ پیام ارسال کنید

تحقیق در مورد شرکت سهامی

تحقیق در مورد شرکت سهامی

تحقیق در مورد شرکت سهامی یکی از میائلی است که ممکن است با آن بر بخورید. مشخصات بارز و متفاوت این قبیل ارکان شرکت ها سهامی به شرح زیر است:

تحقیق در مورد شرکت سهامی

  • تعداد شرکا در شرکت سهامی باید بیش از 3 نفر باشد.
  • کمترین مقدار سرمایه مطابق ماده ۵ مشخص گردیده است.
  • تقسیم سرمایه به سهام های مساوی صورت گرفته باشد.
  • مسئولیت سهامداران تنها به سهام آنها محدود است.
  • همه عملیات های شرکت، بازرگانی قلمداد می شود.
  • شرکا باید بیشتر از 3 نفر باشد.
  • سرمایه شرکت نباید از مبلغ معینی کمتر باشد.

تحقیق در مورد شرکت سهامی

تقسیم سرمایه به سهام

بدیهی است که شرکت سهامی همانند شرکت های دیگر باید سرمایه داشته باشد. هر شرکت تجاری توسط سرمایه خود کار می کند.

باید توجه داشت که در این گونه شرکت ها، تقسیم سرمایه به مقدارهای مساوی صورت می گیرد که به هر یک از آنها، سهم اطلاق می شود.

به عنوان مثال چنانچه سرمایه شرکتی 2.000.000 ریال باشد. بایستی به 1000 سهم 2.000 ریالی یا 500 سهم 4.000 ریالی تقسیم شود این قبیل شرکت ها مجاز نیستند. سرمایه مذکور را به 500 سهم 2.000 ریالی و الباقی را به 250 سهم 4.000 ریالی تقسیم کند.

داشتن یک سهم برای هر یک از شرکا الزامی نیست و هر یک از شرکا مجاز است هر قدر تمایل دارد سهم خریداری کند. به عنوان مثال: اگر سرمایه شرکتی به 100 سهم تقسیم شده باشد. امکان دارد یکی از شرکاء 71 سهم و دیگری 20 سهم و سایر شرکا هر یک 1 یا 2 سهم خریداری کرده باشند.

مسئولیت دارندگان سهم

مسئولیت شرکا در شرکت های سهامی تا مقدار سهامی است که تقبل کرده اند. بیشتر از آن هیچ مسئولیتی ندارند. چنانچه شرکت متحمل زیان گردد. بطوری که مبلغی غیر از استهلاک سرمایه بدهکار شود. سهامداران تعهدی برای پرداخت آن بدهی ندارند.

به عنوان مثال شرکتی که دارای 2.000.00 ریال سرمایه است درصورت ورشکستگی و کسری 500.000 ریالی استهلاک سرمایه، طلبکاران نمی‌توانند از شرکاء بخواهند آن بدهی را پرداخت کنند برای اینکه اعتبار و وجه شرکا نقشی در شرکت ندارد.

بازرگانی بودن عملیات شرکت

با توسعه هر چه بیشتر تمدن، مواردی که اموال غیر منقول محسوب می شوند، بیشتر از قبل مورد توجه قرار خواهند گرفت. قطعا شکوفا ساختن آنها مستلزم سرمایه فراوانی است. که فقط از طریق تاسیس و ثبت شرکت، گردآوری سرمایه مد نظر محقق می گردد.

به عنوان مثال، چنانچه شرکتی جهت احداث سدهای بزرگ و آبیاری مناطق لم یزرع و بایر یا خرید و فروش خانه ها و اراضی به منظور ساخت خیابان منتصب گردد. که فاقد شخصیت حقوقی است و قادر نباشد به شکل مستقل وارد معامله شود و یا نتواند کارگر و نیروی کار مناسب را بکار گیرد.

شرکا مجبور خواهند شد که از حساب شخصی خود هزینه این موارد را پرداخت کنند. بدین صورت به اهداف مد نظرشان از سرمایه گذاری دست نیافته و روند آبادانی کشور هرگز رونق نخواهد یافت.

3/5 - (2 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest
2 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
ابراهیم
ابراهیم
11 ماه قبل

عالی فقط کم توضیح داده بود
میتونست خیلی بیشتر از این موضوع شرکت‌های سهامی رو به چالش بکشه و از مزیت‌ها و معایبش بگه

شماره موبایل
9132701621