جهت شروع ثبت و مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید
هر ساعتی در روز کنار شما هستیم با کارشناسان ما مستقیم در تماس باشید در ساعات کاری پاسخگوی تلفنی شما هستیم . بعداز تایم کاری لطفا واتس اپ پیام ارسال کنید

اخذ پروانه تولید

اخذ پروانه تولید

در این متن به تشریح اخذ پروانه تولید و مراحل اخذ آن اشاره می کنیم که نکات مهمی را در خود برای اخذ پروانه تولید گنجانده است. در ادامه پیشنهاد می شود با ما همراه باشید.

راهنمای اخذ پروانه تولید

در ایران شما برای تولید هر محصولی باید پروانه تولید دریافت کنید چه بخواهید با شخصیت حقوقی کار تولید را انجام دهید و چه به سمت حقیقی بخواهید این کار را انجام دهید.

دریافت پروانه تولید قبل از آغاز فرایند تولید انجام می شود به عبارت دیگر در دریافت پروانه تولید ظرفیت سنجی مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد و در پرونده پروانه تولید تمامی اطلاعات مربوط به دستگاه ها، کارکنان، بیمه های کارکنان و سایر اطلاعات مربوطه در زمینه فضای تولید در پرونده پروانه تولید قید می شود و میزان ظرفیت تولید در یک سال نیز در آن قید می شود که مالک پروانه مجاز به افزایش تولید بیش از این مقدار نیست.

چه کسانی مجاز به دریافت پروانه تولید هستند؟

هر شخصی که دارای یک کارگاه تولیدی فعال باشد چه شخص حقیقی باشد چه حقوقی و چه دارای ملک اجاره ای باشد و یا خود مالک ملک باشد فرقی ندارد باید با توجه به فضای تولید اقدام به دریافت پروانه تولید نماید.

تفاوت پروانه تولید و پروانه بهره برداری

پروانه تولید از اصناف اخذ می شود و در خصوص کارگاه های تولیدی که در ناحیه های صنعتی یا غیر صنعتی فعال هستند دریافت می شود، در آن ظرفیت تولید بسیار کمتر از پروانه بهره برداری می باشد زیرا پروانه بهره برداری نیز ظرفیت تولید یک کارخانه را بررسی می کند.

اما در واحد های صنعتی مصوب فعالیت تولیدی خود را آغاز می کنند پروانه بهره برداری بر حسب نوع فعالیت ممکن است از ارگان مربوطه خود دریافت شود اما در بیشتر موارد پروانه تولید از وزارت صنعت، معدن و تجارت اخذ می شود، در واحد های تولیدی دارای این پروانه میزان تولید پایین، دارای پرسنل کمتری هستند و وضعیت تولید و فضای آن صنفی نی باشد بنابراین تنها تفاوت هایی که ما بین این دو مجوز وجود دارد مواردی است که عنوان شد.

البته این توضیحات مانع از این نیست که شرکت های تولیدی نتوانند اقدام به اخذ پروانه تولید کنند بنابراین اگر شرکتی ظرفیت تولید محدودی داشته باشد می تواند اقدام به دریافت پروانه تولید نماید.

اخذ پروانه تولید

مدارک مورد نیاز برای دریافت پروانه تولید

  • اشخاص حقیقی باید مدارک هویتی خود را برای اخذ پروانه تولید ارائه نمایند و شرکت ها نیز باید مدارک ثبتی خود را به همراه مدارک هویتی مدیر عامل ارائه کنند.
  • یک قطعه عکس سه در چهار از شخص متقاضی دریافت پروانه تولید و در صورتی که متقاضی شخص حقوقی باشد باید عکس مدیر عامل ارائه شود.
  • ارائه اجاره نامه 5 ساله به نام متقاضی دریافت پروانه که بر حسب موارد می تواند شخص حقیقی یا حقوقی باشد.
  • ارائه جواز تأسیس
  • لیست بیمه کارکنان
  • دریافت شناسه یکتا ملک
  • لیست ماشین آلات و یا تجهیزات تولید
  • مدارک اعضاء هیئت مدیره شرکت
  • تکمیل فرم پروانه تولید کارگاهی و پاسخ به سوالات مطرح شده است.

نحوه آسان دریافت پروانه تولید

پروانه تولید در واقع برای واحد های صنعتی تولیدی کوچک که در ناحیه هایی صنعتی ایجاد می شوند یا خارج از این واحد های صنعتی تاسیس می شوند جواز کسب کارگاهی نام دارد و برای واحد های صنعتی بزرگ و کارخانه هایی که در شهرک های صنعتی مصوب ایجاد می شوند در واقع پروانه بهره برداری نام دارد.

اما مراحل دریافت این مجوز به شرح زیر می باشد.

  1. در صورتی که واحد تولیدی در شهرک صنعتی مصوب فعالیت دارید ابتدا باید به سایت بهین یاب مراجعه نمایید و در این سامانه درخواست صدور جواز تأسیس را دریافت نماید.
  2. این در خواست مورد بررسی وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار می گیرد و بعد از تایید این سازمان برای تایید به محیط زیست ارسال می شود.
  3. بعد از تایید محیط زیست  و انجام بازدید های وزارت صنعت معدن تجارت در خصوص واحد تولیدی مربوطه نوبت به بازدید و ظرفیت سنجی واحد تولیدی می شود.
  4. در این مرحله باید مدارک کامل شود و ثبت نام در سامانه بهین یاب انجام شود.
  5. وقت و نوبت کارشناسی تعیین می شود.
  6. بعد از بازدید اگر ایراد و اشکالی در روند تولید واحد تولیدی وجود داشته باشد باید اقدام به رفع ایرادات مربوطه شود و در صورت تایید همه چیز نوبت به ظرفیت سنجی می رسد.
  7. در این مرحله با توجه به ظرفیت تولید مجموعه پروانه تولید و یا پروانه بهره برداری آن صادر می شود که در این پروانه میزان تولید مجاز در طی یک سال تعیین شده است.

برای دریافت پروانه تولید یا پروانه بهره برداری باید از چه ارگانی اقدام کرد؟

ارگان های زیادی ممکن است اقدام به صدور پروانه تولید نمایند اگر واحد تولیدی شما در یک محدوده غیر صنعتی قرار است می توانید با مراجعه به واحد صنفی زیر مجموعه خود اقدام به دریافت جواز کسب کارگاهی نمایید و یا بر حسب فعالیتی که دارید جواز تأسیس دریافت نمایید.

ارگان هایی مانند جهاد کشاورزی، دام پزشکی، شیلات و غیره هر کدام بر حسب فعالیتی که واحد تولیدی قرار است انجام دهد می توانند اقدام به دریافت پروانه فعالیت دریافت نمایند.

اما وزارت صنعت معدن تجارت تنها به واحد های تولیدی پروانه تولید یا بهره برداری صادر می کند که در شهرک های صنعتی مصوب مستقر باشند.

مزایای دریافت پروانه تولید

برای اینکه بتوانید از مزایای تعیین شده وزارت صنعت و معدن و تجارت استفاده کنید لازم است حتما اقدام به دریافت پروانه بهره برداری نمایید.

شما با دریافت این پروانه می توانید در هر مناقصه و مزایده ای شرکت کنید و علاوه بر این می توانید از بانک های دولتی و غیر دولتی وام های با کارمزد پایین برای توسعه واحد تولیدی دریافت نمایید.

همچنین برای اینکه بتوانید لیست بیمه کارکنان را رد کنید و یا اینکه از امتیاز های مصرف سوخت انرژی و یارانه های دولتی برای واحد های تولیدی استفاده کنید لازم است پروانه تولید را دریافت کرده باشید.

اطلاعات بیشتر در این زمینه را می توانید از کارشناسان و متخصصان مجتمع ثبتی پایش دریافت کنید.

هم اکنون برای دریافت مشاوره رایگان پروانه بهره برداری یا پروانه تولید با ما تماس بگیرید.

دریافت پروانه تولید اشخاص حقیقی و حقوقی را تنها از ما بخواهید.

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها