جهت شروع ثبت و مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید
هر ساعتی در روز کنار شما هستیم با کارشناسان ما مستقیم در تماس باشید در ساعات کاری پاسخگوی تلفنی شما هستیم . بعداز تایم کاری لطفا واتس اپ پیام ارسال کنید

شرایط علامت تجاری قابل ثبت

شرایط علامت تجاری قابل ثبت

برای اینکه یک علامت بتواند به عنوان علامت تجاری فعالان اقتصادی قلمداد شود و به ثبت برسد و دارای اعتبار گردد، باید از اصول و شرایط قانونی ثبت برند که در اداره ثبت مالکیت صنعتی کشور ارائه شده پیروی کند. در این متن به شرایط علامت تجاری قابل ثبت پرداختیم. با ما همراه باشید.

درباره علامت تجاری قابل ثبت

شما برای دانستن نحوه ثبت علامت تجاری و قابلیت ثبت هر علامت می توانید بر روی تخصص کارشناسان حقوقی تکیه کرده و تمامی نکات را رز آن ها دریافت کنید. راهنمایی های لازم را می توانید در مقاله مربوط به آن که لینک شده مراجعه کنید.

  • تمایز بخش بودن علامت
  • تازگی داشتن علامت
  • ابتکاری بودن علامت
  • گمراه کننده نبودن علامت

شرایط علامت تجاری قابل ثبت

  • تمایز بخش بودن علامت

علامت تجاری باید علامتی باشد که کالایی را از کالای دیگر تمییز دهد. معیار تمایز بخش بودن علامت، عدم گمراهی مصرف کنندگان عادی در تشخیص کالا و خدمات می باشد که بر این اساس نباید دو برند و علامت تجاری ارائه شده برای ثبت محصولات مشابه به مانند یکدیگر باشند.

بر این اساس در ماده ۱۲۱ آیین نامه قانون ثبت اخترعات و علامت تجاری، مصوب ۱۳۸۷ مقرر داشته که در صورتی که علامت ارائه شده عین یا شبیه علامت دیگر تشخیص داده شده آن علامت مردود شده ، همچنین در صورتی که علامت از قبل به نام شخصی دیگر ثبت یا تقاضای ثبت شده وی در نوبت باشد یا شباهت ظاهری و شکل یا تلفظ با علامت دیگری که قبلا ثبت شده به اندازه ای باشد که مصرف کنندگان آن را گمراه کند قابل ثبت نمی باشد.

  • تازگی داشتن

علامتی که به عنوان علامت تجاری ارائه می شود، نباید از قبل به ثبت رسیده باشد در صورت ارائه علامت از قبل ثبت شده امکان ثبت آن وجود ندارد. برای تشخیص محصولات مختلف از یکدیگر، قوانین کلیه کشورها محصولات تجارتی و صنعتی را به طبقات مختلفی تقسیم کرده اند که صاحب علامت در موقع ثبت علامت خود با مشخص کردن طبقه یا طبقات محصولی که قصد ثبت آن را دارد، مشخص خواهد کرد و بدین وسیله از تعرض دیگران به برند خود جلوگیری می کند .

  • ابتکاری بودن

علامت باید وجه تمایز داشته و ابتکاری باشد؛ به این معنی که علامت نباید نشانه های ساده ای باشد که هر کس بتواند آن را استعمال کند یا آنکه به صورتی باشد که با خود جنس اشتباه شود.

  • گمراه کننده نبودن

علامت تجاری نباید باعث گمراهی مشتریان شود؛ از این رو، استفاده از علامت تجاری که باعث شود، مشتری محصول تاجر را با تاجر یا شرکت دیگری اشتباه بگیرد، ممنوع است و نیز استفاده از علامتی که باعث اشتباه مشتری در نوع و اوصاف محصول شود، ممنوع می باشد.

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها