اگر تمایل به اخذ مجوز تولید صنایع دارید و مراحل آن را نمیدانید به مقاله مناسبی مراجعه کرده اید. زیرا مجتمع ثبتی پایش با ارائه نکات مهم در زمینه اخذ جواز تولید شما را در ادامه این متن با ارائه مشاوره ایگان راهنمایی می کند. پس بهتر است در ادامه با ما همراه باشید.
راهنمای اخذ مجوز تولید صنایع
برای احداث و ساخت یک کارخانه یا حتی واحد تولیدی در شهرکهای صنعتی، احتیاج به اخذ مجوز تولید صنایع از وزارت صنایع میباشد، بدین منظور که در حقیقت جوازی برای تولید یا حتی احداث کارخانه بوده، همان مجوزی که موافقت اصولی نیز نامیده میشود.
متولی صدور جواز تأسیس
مراحلی که جهت اخذ جواز تأسیس انجام میپذیرد، توسط سازمان صنعت معدن و تجارت در هر استان قابل انجام میباشد؛ به عنوان نمونه سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان واقع در مجتمع اداری غدیر در خیابان 22 بهمن گردیده است.
مراحل اخذ جواز تاسیس
قدم نخست قبل از صدور جواز تأسیس، انتخاب موضوعی است که در آن فعالیت دارید و پس از انتخاب و تأیید آن، شما ملزوم به تعیین مکان اجرای طرح خود در یکی از شهرکهای صنعتی استان مربوطه میباشید.
البته شما در این زمینه چندان اختیار عمل ندارید، چرا که بعضی فعالیتها در برخی شهرکهای صنعتی مجاز نبوده و گاهاً برخی فعالیتها نیز نیازمند مجوز اداره محیط زیست استان خواهند بود.
پس از انتخاب نوع فعالیت و تعیین زمین مورد استفاده، باید به ادارهی صنعت، معدن و تجارت برای صدور مجوز خود مراجعه نمایید، اما پیش ازآن میبایست به پایگاه اینترنتی مراجعه نموده و در بخش اخذ جواز تأسیس ثبت نام نمایید. نحوهی ثبت نام در این پایگاه به چه شکل است؟
فواید و مزایای اخذ جواز تأسیس
دریافت جواز تأسیس مزایایی را شامل میشود که به شرح ذیل میباشد:
مدرکی بسیار با اهمیت و با ارزش جهت عرضه در بانکها، ادارهی علامت تجاری ثبت برند و به عنوان وثیقه یا سند در مراجع قضایی اقدام برای اخذ زمین صنعتی با وام دولتی به همراه پرداخت تنها 30 درصد آن به صورت نقدی، پس از دریافت جواز تأسیس
اخذ وام و تسهیلات با دارا بودن جواز تأسیس
مسائلی که در مورد جواز تأسیس اهمیت وافر دارد، به تسهیلات اخذ شده از بانکهای عامل مربوط میشود؛ به این گونه که عاملین بانکها به افراد دارای جواز تأسیس تا سقف ده برابر متوسط موجودی خود وام اعطا میکنند، اما این تسهیلات به صاحبان جوازی اهدا میشود که برای احداث کارخانهی خود اقدام نموده و تا حدود 60 درصد پیشرفت داشتهاند و اکنون جهت تکمیل پروژه و ساخت آن نیازمند این تسهیلات میباشند.
جواز تأسیس جهت ثبت برند
جواز تأسیس مدرک مورد قبولی است که هنگام ثبت برند به آن احتیاج است تا به ادارهی ثبت علائم تجاری ارائه دهید؛ لذا موارد زیادی اتفاق میافتد که سازمانها برای ثبت برند خود جهت جواز تأسیس مبادرت میورزند که در این مواقع، اخذ جواز تأسیس حاوی دانش و تبحری ویژه بوده تا از پیچیدگیهای فرایند اخذ جواز تأسیس، به منظور ثبت برند در طبقههای کاری متفاوت مطلع گشت.
جواز تأسیس یا پروانهی تولید
بسیاری از افرادی که جهت جواز تأسیس مراجعه میکنند، تفاوت میان جواز تأسیس و پروانهی تولید را نمیدانند و به اشتباه آنها را به کار میبرند. پروانهی تولید مختص واحدهای صنعتی میباشد؛ به گونهای که فقط پس از احداث و کامل نمودن واحد تولیدی صادر گردیده و بدین ترتیب میتواند جانشین جواز تأسیس باشد.