جهت شروع ثبت و مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید
هر ساعتی در روز کنار شما هستیم با کارشناسان ما مستقیم در تماس باشید در ساعات کاری پاسخگوی تلفنی شما هستیم . بعداز تایم کاری لطفا واتس اپ پیام ارسال کنید

ثبت شرکت در انگلستان

ثبت شرکت در انگلستان

ثبت شرکت در انگلستان برای کسانی که به دنبال سرمایه گذاری در یکی از بهترین کشور های دنیا از نظر رشد اقتصادی هستند. بهترین انتخاب است. از این رو ما در متن زیر حقوقیکه با ثبت شرکت در انگلستان مشمول تجار می شود را بیان می کنیم تا در مسیر افزایش اطلاعات آن هامفید باشیم.

حقوق ناشی از ثبت شرکت در انگلستان

در انگلستان مدتها از تأسیس شرکت استقبال نمی شد و حتی در سال 1720 قانون بابل تأسیس شرکت ها را ممنوع اعلام کرد و این ممنوعیت تا سال 1824 ادامه داشت.

شکوفایی انقلاب صنعتی در دهه 1820 زمینه را برای تغییر فضای حقوقی حاکم بر فعالیت های اقتصادی فراهم نمود.

از این رو، محدودیت ها برای تشکیل شرکت به تدریج برداشته شد و شرکت­های عملی ایجاد شدند تا این که قانون شرکت های سهامی در سال 1844 به تصویب رسید که با تشریفات ثبتی ساده­ای چارچوب و امکان تأسیس شرکت را فراهم ساخت.

تصویب قانون مسئولیت محدود در سال 1855 که مسئولیت سهامداران را محدود به میزان سرمایه آنها در شرکت نمود، در کنار تشریفات ساده­ی ثبت، که بعداً در قانون شرکت­های سهامی مصوب 1856، قوانین بعد و سرانجام در قانون شرکت ها مصوب 2006 حفظ گردید، باعث افزایش تعداد شرکت های ثبت شده گردید.

در حال حاضر قانون اخیر، در خصوص رژیم حقوقی حاکم بر شرکت­های تجاری از جمله مسئله ثبت آنها حکم­ فرماست.

ثبت شرکت در انگلستان

تفاوت ثبت شرکت در انگلستان و ثبت شرکت در ایران

در حقوق شرکت های انگلستان، عبارت «شرکت تجاری» در دو مفهوم عام و خاص به کار می رود. مفهوم عام آن علاوه بر شرکتهای تعریف شده در قانون شرکت­های 1985، «مشارکت­ها» را نیز در بر می ­گیرد.

اما، حقوق دانان انگلیسی غالباً از اصطلاح «شرکت­ها» یا «حقوق شرکت­ها» معنای خاص آن را که حوزه­ای متمایز از «شرکت» به شرح زیر تعریف شده است:

«شرکت اجتماع دو یا چند شخص است. برای هدفی مشروع، که ممکن است با ذکر نام خود در اساسنامه یا به طریق دیگری با رعایت مقررات قانون شرکت ها ناظر به ثبت شرکت، شرکتی را با مسئولیت محدود یا بدون مسئولیت محدود تأسیس نماید.»

شرکت­ها را در حقوق انگلیس به گونه­ های مختلف تقسیم بندی کرده ­اند:

شرکت­های با مسئولیت محدود و شرکت­ های با مسئولیت نامحدود، شرکت های خاص و شرکت های عام، شرکت های انتفاعی و شرکت های غیرانتفاعی، شرکت های فهرست شده و فهرست نشده، شرکت های با مسئولیت محدود به میزان سرمایه یا سهام و مسئولیت محدود به ضمانت پرداخت، شرکت های ثبت شده مطابق قانون شرکت های 1985 و شرکت های ثبت نشده، شرکت های خرد و سایر شرکت ها.

قوانین مبنی بر تاسیس شرکت با مسئولیت محدود در انگلستان

جهت مطالعه بیشتر در زمینه ثبت شرکت با مسئولیت محدود به مقاله  آن مراجعه نمایید.

تفاوت انواع شرکت­ها به معنای خاص در قسمت­ های 3 و 4 قانون سال 2006 به شرح زیر اعلام شده است. چنانچه مسئولیت شرکای محدود به مبلغ سهام آنان که هنوز پرداخت نشده است، باشد.

چنین شرکتی، «شرکت با مسئولیت محدود به سهام» است. اما، اگر مسئولیت شرکای شرکت محدود به مبلغی است که آنها تعهد به مشارکت در دارایی شرکت در صورت انحلال آن نموده­ اند. چنین شرکتی «شرکت مسئولیت محدود به ضمانت پرداخت» می باشد.

چنانچه برای مسئولیت شرکای شرکت محدودیت وجود نداشته باشد، چنین شرکتی با «شرکت مسئولیت نامحدود» تلقی می شود. تأسیس شرکت با مسئولیت نامحدود بر اساس ضمانت پرداخت ممنوع است.

تاسیس شرکت های سهامی عام در انگلستان

شرکت عام شرکتی است که مسئولیت شرکاء محدود به سهام یا محدود به ضمانت پرداخت گردیده و دارای سهم است. در سند تأسیس چنین شرکتی قید سهامی عام لازم است. شرکت خاص شرکتی است که عام نباشد. تفاوت بنیادین شرکت­های خاص و عام این است که تنها شرکت های عام می توانند مردم را دعوت به پذیره نویسی سهام نمایند.

قسمت 755 قانون شرکت مصوب 2006 شرکت­های خاص را منع می کند از این که سهام را به عموم پیشنهاد دهند یا واگذار کنند یا تعهد به واگذاری آن نمایند.

مشارکت ها در حقوق انگلستان مشمول قوانین ثبت شرکت در انگلستان نیستند و قانون مشارکت­ ها سال­ های 1890، 1907 و 2000 بر آنها حاکم است. عده­ای از حقوق دانان ایرانی مشارکت­ ها در حقوق انگلستان را قابل تطبیق با شرکت­های تضامنی در حقوق ایران دانسته­اند، اما برخی دیگر آن را مفهومی متفاوت و دارای پیچیدگی های خاص تلقی کرده­اند.

پیشنهاد می گردد مقالۀ ثبت شرکت سهامی خاص را مطالعه نمایید.

در قانون مشارکت های سال 2000 تحولات بنیادینی در مفهوم مشارکت به وجود آمده است:

جدایی شخصیت مشارکت از اعضاء مسئولیت محدود شرکاء به آورده­ی آنها و تشکیل شدن از طریق ثبت از جمله این تحولات است که آنها را به شرکت ها نزدیک کرده است.

با این همه دو ویژگی مشارکت ها را از شرکت ها جدا می سازد. نخست این که بر خلاف شرکت ها، در مشارکت ها از تک تک اعضاء مالیات دریافت می­ شود. این که مرز میان شراکت و مدیریت وجود ندارد و شرکاء حق دخالت و تصمیم گیری در اداره­ی امور را دارند.

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها