در این مقاله به مطالبی درباره ی پیگیری ثبت شرکت پرداخته شده است تا انتهای مقاله همراه ما باشید و در صورت روبرو شدن با هر سوال و مسئله ای می توانید با مشاوران و کارشناسان ما در ارتباط باشید.
چگونگی پیگیری ثبت شرکت
با توجه به اینکه اکثر امور ثبت شرکت رو به مکانیزه شدن می باشد می توان امور ثبت شرکت و ارائه ی تقاضای آن را نیز از همین طریق انجام داد و الزامی به مراجعه ی حضوری نمی باشد.
سامانه شناسه ملی اشخاص حقوقی کشور به نشانی http://ilenc.ir
سامانه فوق یکی از مهم ترین و با اهمیت ترین شیوه ها به منظور استعلام اشخاص حقوقی کشور می باشد. جهت جستجو در این پایگاه اینترنتی حداقل باید یکی از گزینه های ذیل را وارد نمایید:
- شناسه ملی.
- شماره ثبت.
- نام شخصیت.
به منظور دسترسی به جزئیات آگهی رسمی که در روزنامه چاپ شده است می توانید به پایگاه اینترنتی http://rooznamehrasmi.ir رجوع کنید. توجه داشته باشید که حتماً باید یکی از سه موردی که در ذیل ذکر شده است را در سامانه وارد کنید:
- نام شرکت.
- شماره ثبت شرکت.
- شماره ملی شرکت.
سامانه اداره ثبت شرکت ها به نشانی http://irsherkat.ssaa.ir
در دنیای امروز جهت پیشگیری از هدر رفتن وقت و هزینه متقاضیان محترم ثبت شرکت با راه اندازی پایگاه اینترنتی ثبت شرکت ها دیگر اشخاص به صورت حضوری مراجعه نمی کنند بلکه به صورت غیر حضوری و از شیوه پایگاه اینترنتی امور خود را انجام و پیگیری می کنند.
هم چنین می توان همه ی اطلاعاتی که به چگونگی تنظیم درخواست ها و مدارک مورد نیاز بخشنامه ها و شیوه نامه های اجرایی ثبت شرکت ها و اطلاع رسانی های آینده را هم از راه سامانه اینترنتی ثبت شرکت ها به آدرس http:sherkat.ssaa.ir پیگیری نمود.
درخواست کنندگان می توانند با مراجعه به سامانه ی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به نشانی http://www.irsherkat.ssaa.ir به قسمت پیگیری درخواست وارد شده و شماره پیگیری را درج کرده و نوع درخواست خود را تعیین نمایند و تصمیمات اخذ شده را پیگیری کرده و از محتوای آن اطلاع کسب نمایند.
نکته: تمام پیگیری های سامانه ثبت شرکت ها برای کلیه خدمات از طریق پیگیری پرونده انجام می شود. خدماتی از قبیل ثبت تغییرات، اظهارنامه دفاتر پلمپ قانونی و ….
کد پیگیری ثبت شرکت سهامی خاص
زمانی که به سامانه وارد می شوید و ثبت نام اولیه را انجام می دهید یک کد پیگیری به شما ارائه می شود که از طریق آن قادر خواهید بود وضعیت پرونده خود را پیگیری نمایید. لذا بعد از ثبت نام الکترونیکی ثبت شرکت سهامی خاص و دریافت کد رهیگیری می توانید بر روی لینک”پیگیری درخواست”از طریق همین سامانه کلیک کرده و از پیشرفت کار و تصمیمات گرفته شده آگاهی پیدا کنید.
در صورتی که شماره پیگیری خود را فراموش یا گم کرده باشید قادر خواهید بود در لینک روی گزینه ی شماره پیگیری خود را فراموش کرده ام ” کلیک کرده و نوع درخواست خود را تعیین نمایید. با پاسخ به چند سوال قادر می باشید به سامانه وارد شوید و از وضعیت ثبتی خود مطلع شوید.
وضعیت درخواست ثبت شرکت سهامی خاص پس از ارسال مدارک
بعد از اینکه مدارک به اداره ثبت شرکت ها ارائه شد سه حالت برای پرونده شما ممکن است صورت بگیرد:
1.نقص پرونده
چنانچه پس از کامل کردن فرمها و ارسال آنها به اداره ی ثبت شرکت ها صورتجلسه شما ایراد یا نقص داشته باشد پیام رفع نقص برای شما ارسال می شود که باید اقدام به رفع آن کنید. مستندات رفع نقص را در پاکت و پوشه مخصوص رفع نقص قرار داده و به اداره ثبت شرکت ها ارسال کنید.
2.صدور آگهی
در صورتی که صورتجلسه ی شما مورد پذیرش واقع شود؛نهایتا برای صدور آگهی به روزنامه ارسال خواهد شد که در این صورت باید فرد درخواست کننده یا وکیل ثبت شرکت جهت دریافت مدارک ثبتی و امضاء ذیل دفاتر به اداره ثبت شرکت ها مراجعه نماید.
3.رد پرونده
در حالت سوم این امکان وجود دارد که صورتجلسه ی شما مردود اعلام شود که توسط ابلاغیه به شما اطلاع داده می شود. در این صورت باید صورتجلسه جدیدی ارائه کرد.
از این رو سامانه ی ذکر شده در کنار پیگیری آخرین وضعیت صورت جلسه، راهنمای انجام فرایند پذیرش درخواست های انواع ثبت تاسیس است. دسترسی به آخرین اطلاعات مربوط به چگونگی تنظیم درخواست ها نیز در این سامانه امکان پذیر است. مدارک مورد لزوم بخشنامه ها و شیوه نامه ی اجرایی ثبت شرکت ها و اطلاع رسانی های آنی قابل دسترسی می باشد.
مجتمع ثبتی پایش کلیه خدمات ثبتی را با حداقل هزینه و در کوتاه ترین زمان ارائه می دهد. پیشنهاد می کنیم مشاوره رایگان گروه ثبت پایش را از دست ندهید.