جهت شروع ثبت و مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید
هر ساعتی در روز کنار شما هستیم با کارشناسان ما مستقیم در تماس باشید در ساعات کاری پاسخگوی تلفنی شما هستیم . بعداز تایم کاری لطفا واتس اپ پیام ارسال کنید

مراحل ثبت شرکت

مراحل ثبت شرکت

چنانچه از اطلاعات ثبتی در زمینه مراحل ثبت شرکت بی اطلاع هستید در ادامه همراه ما باشید که به صورت کامل در این زمینه در این مقاله پرداخته‌ایم. روند ثبت شرکت دارای مراحل متعددی می باشد که انجام روند آن منوط به طی کردن صحیح مراحل مختلف می باشد.

نکات کاربردی انجام مراحل ثبت شرکت

یکی از راهبرد‌های دولت در این عصر ایجاد امکانات به روز دولت الکترونیک است که هدف آن کم شدن تردد‌های غیر ضروری به ادارات دولتی است.

خدمات ثبت شرکت که زیر نظر اداره ثبت شرکت‌ ها انجام می‌ شود نیز یکی از برجسته ترین خدمات دولت الکترونیک است.

شما با یک سیستم کامپیوتر و اینترنت متصل با مرورگر کروم می‌توانید به سامانه ثبت شرکت‌ ها مراجعه نمایید.

می‌توانید برای اطمینان بیشتر از رعایت قواعد و مقررات ثبتی این کار را به عهده متخصصان و کارشناسان حقوقی ثبتی ما در گروه ثبتی پایش قرار دهید.

چنانچه به دنبال مجتمع ثبتی و حقوقی با سابقه طولانی در عرصه ثبت هستید و دانش و تجربه برای شما نیز همانند ما در اولویت است.

در انتهای مراحل ثبت شرکتها باید اقداماتی مانند تنظیم دفاتر تجاری از جمله پلمپ دفاتر تجاری را در اولویت قرارداده و تا پایان سال مالی آن را به اداره ثبت شرکتها ودارایی ارسال کرده تا آن را پلمپ کنند. در غیر این صورت با جریمه مواج می شوید.

می‌ توانید با کارشناسان و متخصصان ما تماس حاصل فرموده و از تجارب آن‌ها در خصوص ثبت انواع شرکت‌ ها به صورت تخصصی بهره ببرید.

مراحل ثبت شرکت

ثبت شرکت در 10 گام آسان

  • مرحله اول: انتخاب شریک

یکی از مهمترین مراحل ثبت شرکت انتخاب شریک است. در مرحله اول باید شرکاء کاری خود را انتخاب نمایید. به طور کلی برای ثبت شرکت بر اساس قوانین تجارت ایران حسب نوع شرکت تعداد اعضاء متفاوت خواهد بود.

یعنی شما نمی‌توانید با تعداد اعضاء کمتر از چیزی که قانون برای ثبت شرکت مقرر کرده است شرکت به ثبت برسانید.

برای مثال: شرکت‌های سهامی خاص با 3 عضو هیئت مدیره و سهامدار و شرکت‌های با مسئولیت محدود با 2 عضو شریک و شرکت‌های تعاونی با 7 عضو شریک و 2 بازرس باید تشکیل شوند، بنابراین با توجه به نوع شرکت تعداد اعضاء را مشخص نمایید.

ثبت سامانه ایی شرکت

  • مرحله دوم: مراجعه به سایت اداره ثبت شرکت‌ها

این سامانه که با آدرس اینترنتی irsherkat.aass.ir در پایگاه اینترنتی قابل دسترسی می‌باشد، سامانه درخواست ثبت شرکت است. مراحل ثبت شرکت در این سامانه کاملاً باید بر اساس نوع شرکت ثبتی و اطلاعات اولیه تکمیل شود.

با ورود به این سامانه می‌توانید گزینه تأسیس شرکت را انتخاب کنید در ابتدا نوع شرکت اطلاعات اولیه مانند حوضه ثبتی شرکت و غیره را وارد می‌نماید.

در این سامانه باید کلیه جدول‌های ستاره دار را تکمیل نماید و بعد از پر کردن اطلاعات با کلیک به روی گزینه مرحله بعدی می‌توانید به مرحله بعد وارد شوید. در مراحل ثبت شرکت در سامانه جامع اداره ثبت شرکت‌ها، نکته اصلی پر کرردن تمام مواررد ستاره دار است.

با گزینه ثبت موقت اطلاعات حفظ می‌شوند و می‌توانید تغییرات مورد نیاز را انجام دهید با گزینه ثبت نهایی نیز اطلاعات برای ثبت به اداره ثبت ارسال می‌شود.

تعیین نام شرکت

  • مرحله سوم: تعیین نام شرکت

یکی از حساس ترین مراحل ثبت شرکت. انتخاب اسم برای آن است. در قسمت نام و نوع شخصیت حقوقی اسامی انتخابی که برای شرکت داشته‌اید. که کاملاً اسامی باید بر اساس قوانین اداره ثبت شرکت‌ها انتخاب شوند. تکمیل می گردد.

بر اساس اولویت بندی خود وارد کنید و بعد از تایپ هر اسم بر رو گزینۀ ثبت کلیک کنید. در انتخاب اسم توجه کنید که استاندارد‌های اداره ثبت را رعایت کنید.

تا اسمی با رد نام مواجه نشوند در صورت وجود شرایط قانونی کی از 5 نام انتخاب می‌شوند.

نمونه موضوع شرکت تجاری

  • مرحله چهارم: تعیین موضوع فعالیت

بر اساس بند 2 ماده 9 قانون تجارت باید موضوع شرکت به صورت مشخص و دقیق تعیین شود. یعنی باید موضوعی که می‌خواهید بعد از ثبت شرکت در آن زمینه فعالیت داشته باشید.

را به طور دقیق و مشخص تعیین کنید و در صورتی که موضوع انتخابی نیازمند دریافت مجوز از مراجع ذی صلاح است باید حتماً مجوز مربوطه ارائه شود.

  • مرحله پنجم: نشانی شرکت

در این مرحله که عنوان آن در سامانه ثبت شرکت‌ها مشخصات مرکز اصلی عنوان شده همان نشانی و آدرس شرکت می‌باشد. آدرس شرکت را به همراه کد پستی و شماره تماس در قسمت تعیین شده وارد می‌کنید.

در صورتی که هنوز آدرس شرکت تعیین نشده باشد می‌توانید هر آدرس در دسترسی را به عنوان آدرس شرکت وارد کنید.

اما دقت داشته باشید بعد از ثبت آدرس تجاری و اداری را جایگزین آدرس وارد شده کنید تا بتوانید تشکیل پرونده و امور مالیاتی جهت دریافت کد اقتصادی را انجام دهید.

ثبت اطلاعات شخصیت در سامانه ثبت شرکت ها

  • مرحله ششم: تعیین سرمایه شرکت

میزان سرمایه شرکت به نوعی اعتبار مالی شرکت است و شرکتی که سرمایه معقولی نداشته باشد نمی‌تواند قرارداد‌های خوبی را داشته باشد. چرا که با استعلام میزان سرمایه قابل مشاهده است.

سرمایه شرکت وجه نقد و غیر نقدی است که شرکاء برای راه اندازی شرکت تعهد می‌کنند که میزان مبلغ ریالی نقد و در صورت آورده غیر نقدی نیز باید معادل نقدی آن توسط کارشناس دادگستری ارزیابی شده باشد.

  • مرحله هفتم: تعیین شرکاء

اطلاعات شناسنامه ای شرکاء شرکت به همراه سهامدارن و اعضاء اصلی با مشخص کردن آدرس و کد پستی اعضاء به همراه شماره‌های تماس آنها باید در سامانه وارد شود.

اگر تعداد اعضاء شرکت بیش از 150 نفر باشد. فرمی را که در سامانه قرار دارد دریافت نمایید و مشخصات اعضاء را به ترتیب در فرم مربوطه وارد کنید.

  • مرحله هشتم: تعیین سهام یا سهم الشرکه اعضاء

در این مرحله باید میزان سهام یا سهم الشرکۀ هر یک از اعضاء در شرکت مشخص شود. تعیین میزان سهام یعنیی مشخص شود که شخص در شرکت سهامدار است یا خیر؟ اگر سهامدار است به چه میزان سهام دارد. که در سامانه ثبت شرکت‌ها با نوع سهام عنوان شده است.

مراحل ثبت شرکت در این سامانه باید مطابق اطلاعات مربوط به سمت هر یک از اعضاء و ارتباط اشخاص با یکدیگر مشخص شود. منظور از ارتباط اشخاص با یکدیگر این است که وکیل یا قیم یا نماینده قانونی اعضاء شرکت چه کسانی هستند.

همچنین میزان آورده نقد و یا غیر نقد هر یک از شرکاء باید با درصد سهم یا مبلغ سهم الشرکه مشخص شود. به طور دقیق هر کدام از اعضاء دارای چه تعداد سهام با نام یا بی نام هستند.

در تمامی موارد فوق رعایت قوانین تجاری و نیز توافق بین اعضاء ضروری می‌باشد.

  • مرحله نهم: تعیین شعبه شرکت

اگر می‌خواهید شعبه نیز هم زمان با تأسیس شرکت تشکیل شود. باید اطلاعات شعبه را وارد نمایید و در غیر این صورت باید گزینه نداشتن شعبه را تیک بزنید. وارد مرحله بعدی شوید سال مالی شرکت، انتخاب روزنامه کثیرالانتشار شرکت و تکمیل فرم‌های مربوط به صورت جلسه را تکمیل نمایید.

تکمیل مدارک ثبت شرکت تجاری

  • مرحله دهم: ارائه اوراق و اساسنامه

اوراق ثبتی شرکت مانند اساسنامه، شرکت نامه و اظهارنامه یا تقاضانامه، باید در گزینه‌های تعریف شده بار گذاری شود که هم می‌توانید از اساسنامه پیش فرض استفاده کنید.

بار گذاری اوراق در مراحل ثبت شرکت را می توانید توسط کارشناسان و متخصصان این حوزه انجام دهید.

اگر اساسنامه اختصاصی شرکت خود را دارید متن آن را بار گذاری نمایید. در نهایت باید با ثبت نهایی اطلاعات در انتظار تایید کارشناس باشید و در آخر نیز مدارک را به اداره ثبت شرکت‌ها پست نمایید.

  • مرحله نهایی: انتشار روزنامه رسمی

بعد از ثبت شرکت توسط اداره ثبت شرکت‌ها آگهی با عنوان آگهی تأسیس صادر می‌شود. در این آگهی اطلاعات اصلی شرکت مانند نوع و اسم شرکت موضوع فعالیت آن، میزان سرمایه شرکت درج می‌شود.

در بالای آگهی آن شماره مکانیزه ای به جهت پرداخت روزنامه رسمی و درج آگهی دعوت تعریف شده است که باید با مراجعه به سایت این روزنامه انتشار آگهی تأسیس انجام دهید. کار ثبت شرکت شما تمام است.

اگر جرء کسانی هستید که حال و حوصله تحقیق درر خصوص قوانیین ثبت را ندارید و یا زمان ثبت شرکت برای شما دارای اهمیت است. به هیچ عنوان پیشنهاد نمی‌کنیم که روند مراحل ثبت شرکت را خود شما انجام دهید. هم اکنون می‌توانید اطلاعات دقیق تر ثبت شرکت را از مجتمع حقوقی پایش دریافت کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest
10 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
سحر رسولی
سحر رسولی
2 سال قبل

سلام ،مراحل ثبت شرکت با مسولیت محدود یکی از اعضا کارمند دولت باشه ایراد داره؟

مهرانگیز نیازی
مهرانگیز نیازی
2 سال قبل

برای ثبت شرکت مجوز لازم داره؟

معصومه صفا
معصومه صفا
2 سال قبل

با سلام،در خصوص مراحل ثبت شرکت در کرج ممنون میشم راهنمایی کنید.

سیما یغمایی
سیما یغمایی
2 سال قبل

سلام برای ثبت شرکت باید همه ی مدارک رو کپی برابر اصل کرد؟؟

شماره موبایل
9905629787
سیما افتخاری
سیما افتخاری
2 سال قبل

سلام آیا موقع دریافت بیمه بیکاری میشه شرکت ثبت کرد؟؟مشکلی پیش نمیاد

شماره موبایل
9905629787