می خواهید تغییراتی را در شرکت خود ایجاد کنید؟ اطلاعات لازم در زمینه تغییرات در شرکت مسئولیت محدود ندارید؟ ما در این مقاله می خواهیم درباره ثبت تغییرات شرکت محدود مطالبی را ارائه نماییم لذا تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
تغییرات شرکت مسئولیت محدود چیست ؟
همانطور که می دانید شرکت با مسئولیت محدود شرکتی می باشد که برای به انجام رساندن کارهای تجارتی و بازگانی راه اندازی می شود.
در این شرکت سرمایه و دارایی شرکت به قطعات تقسیم نمی شود و شرکا و سهامداران بر اساس آنچه به شرکت آورده اند در مقابل بدهی هایی که ممکن است برای شرکت ایجاد شود مسئولیت دارند. ممکن است که بعد از ثبت شرکت مسئولیت محدود تغییراتی به صورت عمدی و یا اجباری صورت بگیرد.
در هر صورت ثبت این تغییرات الزامی است و باید در اداره ثبت شرکتها ثبت شود. شرکای شرکت می توانند با اختیاری که از اساسنامه شرکت دارند مجمع عمومی فوق العاده تشکیل داده و نسبت به ثبت تغییرات شرکت محدود اقدام کنند. در ادامه موضوع به توضیحاتی درباره هر کدام یک از تغییراتی که باید ثبت شود می پردازیم.
تغییر نام شرکت مسئولیت محدود
برای تغییر اسم شرکت مسئولیت محدود ابتدا باید مجمع عمومی تشکیل گردد، صورتجلسه ای تنظیم شود و همه اعضای شرکت هم باید آن را امضا کنند و اندازه سهم الشرکه خودشان را در شرکت قید کنند، در صورت که مجمع عمومی فوق العاده با اکثریت شرکا تشکیل می گردد مدارک باید ارائه شود.
هم چنین رعایت کردن مراحل دعوت بر اساس اساسنامه شرکت و قانون تجارت امری الزامی است، سپس باید صورتجلسه به وسیله هیات نظار به امضا برسد، پس از به امضا رساندن آن باید به پایگاه اینترنتی اداره ثبت شرکت ها مراجعه و اقدامات لازم برای تغییر اسم شرکت صورت بگیرد.
تغییر موضوع شرکت مسئولیت محدود
برای آنکه بخواهید موضوع شرکت را تغییر بدهید باید مجمع عمومی فوق العاده تشکیل و صورتجلسه ای را تنظیم و ذیل آن را به وسیله همه شرکا با ذکر میزان سهم الشرکه آن به امضا برسانید.
در صورتی که موضوع شرکت به دریافت مجوز خاصی از مرجع های ذیصلاحی است باید به اداره ثبت شرکت ها مراجعه نمایید و برگه استعلام دریافت نموده و به مرجع مربوطه تحویل بدهید. پس از اینکه مدارک به شخص درخواست کننده تحویل داده شد دفاتر ثبت به امضا می رسد.
تغییر آدرس شرکت مسئولیت محدود
در صورتی که تمایل دارید آدرس شرکتتان را تغییر بدهید ابتدا باید مجمع عمومی فوق العاده جلسه ای را ترتیب بدهد و صورتجلسه ای که مرتبط با موضوع می باشد را تنظیم کند و همه اعضای شرکت هم باید میزان سهام خود را ذکر و آن را امضا کنند.
بر اساس ماده 109 قانون تجارت چنانچه تعداد شرکای شرکت زیاد است باید هیات نظار انتخاب شود و لیست اسامی اعضای هیات نظارت باید در صورتجلسه تنظیم شده شود و آن ها هم باید صورتجلسه را امضا نمایند.
این صورتجلسه باید حداکثر یکماه بعد از تاریخی که مجمع تشکیل شده است توسط اعضای شرکت و یا وکیل رسمی آن به اداره ثبت شرکت ها ارائه و به ثبت برسد.
در صورتی که در اساسنامه اختیارات درباره تغییر محل شرکت به هیات مدیره داده شده است، هیات مدیره باید صورتجلسه ای را در خصوص ثبت تغییر آدرس شرکت تنظیم کنند و در صورتی که تغییر آدرس شرکت از شهرستانی به شهرستان دیگر صورت می گیرد پرونده شرکت مربوطه بر اساس تقاضای هیات مدیره و تنظیم و تصویب صورتجلسه به شهرستان مربوطه ارسال می گردد.
نقل و انتقال سهم الشرکه شرکاء در شرکت مسئولیت محدود
برای اینکه بتوانید سهم الشرکه شرکا را نقل و انتقال بدهید باید مجمع عمومی فوق العاده ای را تشکیل داده و صورتجلسه ای را تنظیم کنید. در صورتی که تعداد شرکای شرکت بیشتر از 12 نفر و یا بیشتر از آن می باشد باید هیات نظار انتخاب شود و اسم آن ها در بالای صورتجلسه ذکر شود.
همه اعضای شرکت از قببیل اشخاصی که سهم الشرکه خود را انتقال داده اند و اشخاصی که جدیدا به شرکت وارد شده اند باید ذیل صورتجلسه تنظیمی را به امضا برسانند.
چنانچه شرکایی که از شرکت خارج می شوند سمتی در هیات مدیره شرکت داشته باشند، از شرکایی جدیدی که به شرکت وارد می شوند و تمایل به عضویت در هیئت مدیره باشند باید با تنظیم نمودن صورتجلسه دیگری به منظور انتخاب اعضا و مشخص نمودن سمت اقدام می شود و در صورتی که شرکای جدید تمایل به عضویت نداشته باشند در صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده به منظور کاهش تعداد اعضای هیات مدیره و اصلاح اساسنامه شرکت اقدام می شود.
بر اساس قانون انتقال سهم الشرکه باید به سبب سند رسمی صورت بگیرد بنابراین هر کدام یک از شرکای شرکت که تمایل داشته باشند سهم الشرکه خود را انتقال بدهند می توانند با رجوع نمودن به دفترهای اسناد رسمی و با تسلیم موافقت نامه و یا صورتجلسه اقدام نمایند.
شریک هایی که از شرکت هم خارج شده اند باید خودشان و یا وکیلشان همراه با ارائه وکالت نامه رسمی حین مراجعه به اداره ثبت شرکت ذیل دفتر ثبت را امضا کنند.
افزایش سرمایه شرکت با ورود شریک یا شرکاء جدید در شرکت با مسئولیت محدود
برای این امر ابتدا باید مجمع عمومی فوق العاده تشکیل، صورتجلسه تنظیم شود وذیل آن به وسیله همه شرکا با ذکر میزان سهم الشرکه امضا شود. در صورتی که مجمع با اکثریت شرکا تشکیل شود باید همه مراحل دعوت بر اساس اساسنامه و قانون تجارت رعایت گردد و مدارک مورد نیاز هم تسلیم شود.
در صورتی که تعداد شرکا از 12 نفر بیشتر است باید بر اساس ماده 109قانون تجارت جهت انتخاب اعضای هیات مدیره اقدام شود و اسم اعضای هیات نظار هم در صورتجلسه قید گردد و صورتجلسه توسط آن ها امضا گردد.
توجه داشته باشید که رونوشت شناسنامه شرکایی که جدیدا به شرکت وارد شده اند هم باید به اداره ثبت شرکت ها ارائه گردد.
افزایش سرمایه شرکت بدون ورود شریک یا شرکاء جدید در شرکت مسئولیت محدود
برای افزایش سرمایه بدون ورود شریک و یا شرکای جدید باید مجمع عمومی فوق العاده تشکیل شود و صورتجلسه تنظیم شده به وسیله همه شرکا امضا شود. شایان ذکر است در صورتی که مجمع با اکثریت شرکا تشکیل می گردد باید همه مراحل دعوت بر اساس قانون تجارت و اساسنامه رعایت گردد و مدارک هم تسلیم شود.
در صورتی که تعداد شرکای شرکت از 12 نفر بیشتر می باشد باید بر اساس ماده 109 قانون تجارت به منظور انتخاب اعضای هیات نظار اقدام شود و اسم اعضای هیات نظار هم در صورتجلسه درج گردد و صورتجلسه را هم باید آن ها امضا کنند. صورتجلسه تنظیمی باید به اداره ثبت شرکتها تسلیم و ذیل آن به امضا برسد.
کاهش سرمایه شرکت بدون خروج شریک در شرکت
برای اقدام به کاهش سرمایه شرکت بدون خارج شدن شریک در شرکت باید مجمع عمومی فوق العاده تشکیل شود و صورتجلسه تنظیم شده به وسیله همه شرکا امضا شود.
شایان ذکر است در صورتی که مجمع با اکثریت شرکا تشکیل می گردد باید همه مراحل دعوت بر اساس قانون تجارت و اساسنامه رعایت گردد و مدارک هم تسلیم شود.
در صورتی که تعداد شرکای شرکت از 12 نفر بیشتر می باشد باید بر اساس ماده 109 قانون تجارت به منظور انتخاب اعضای هیات نظار اقدام شود و اسم اعضای هیات نظار هم در صورتجلسه درج گردد و صورتجلسه را هم باید آن ها امضا کنند. صورتجلسه تنظیمی باید به اداره ثبت شرکتها تسلیم و ذیل آن به امضا برسد.
کاهش سرمایه شرکت با خروج شریک در شرکت
- در صورتی که می خواهید سرمایه شرکت را با خارج شدن شریکی در شرکت کاهش بدهید باید مجمع عمومی فوق العاده تشکیل بدهید و صورتجلسه ای را تنظیم کنید.
- در صورتی که مجمع عمومی فوق العاده با بیشترین شریک تشکیل شود رعایت مراحل دعوت بر اساس قانون تجارت و اساسنامه الزامی است و مدارک هم باید ارائه گردد. در صورتی که تعداد شرکای شرکت از 12 نفر بیشتر است باید هیات نظار تشکیل شود و اسم اعضای هیات نظار هم باید در صدر صورتجلسه تنظیم شده درج گردد.
- به امضا رساندن همه صورتجلسه به وسیله شریک هایی که از شرکت خارج می شوند و شریک هایی که در شرکت می مانند هم الزامی است.
- چنانچه شریک هایی که از شرکت خارج می شوند از اعضای هیات مدیره می باشند باید صورتجلسه ای را به صورت جداگانه تسلیم و به منظور کامل نمودن اعضای هیات مدیره از میان شریک هایی که در شرکت باقی مانده اند اقدام نمایند.
- در صورتی که شرکایی که باقی مانده اند نخواهند به جای شرکایی که خارج شده اند و عضو هیات مدیره بوده اند اعضای جدیدی را انتخاب کنند باید در ذیل صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده به منظور اصلاح ماده مربوطه به تعداد اعضای هیات مدیره اقدام کنند. شریک هایی که از شرکت خارج می شوند باید کارت ملی معتبر همراه خودشان داشته باشند و به اداره ثبت شرکت ها بروند و ذیل دفاتر را به امضا برسانند.
تغییر و اصلاح مواد اساسنامه
- مجمع عمومی فوق العاده تشکیل و صورتجلسه تنظیم شود و ذیل آن به امضا برسد.
- صورتجلسه باید همراه با مدارک دیگر به اداره ثبت شرکت ها ارائه گردد.
- ذیل دفاتر ثبت باید امضا شود.
نمونه صورتجلسه تغییر محل در شرکت های با مسئولیت محدود
نام شرکت ……………….…………… شماره ثبت ……………… و شناسه ملی ………………. سرمایه ثبت شده ……………… ریال در تاریخ ……………………… ساعت …………………… مجمع عمومی فوق العاده شرکت با حضور کلیه شرکاء/ اکثریت شرکاء در محل شرکت تشکیل و نسبت به تغییر محل شرکت اتخاذ تصمیم شد.
نام شرکاء میزان سهم الشرکه
1ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
2ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
3ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
4ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
محل شرکت از (آدرس قبلی) تهران…………… خیابان……………………… کوچه……………… پلاک…………… کدپستی………… تلفن…………………
به (آدرس جدید): تهران…………… خیابان………………………………… کوچه……………….……… پلاک………… کد پستی…………… تلفن………………… انتقال یافت در نتیجه ماده………… اساسنامه بشرح فوق اصلاح می گردد.
به خانم / آقای……………………. احدی از شرکت (یا مدیرعامل در صورتیکه از بین شرکاء باشد) یا وکیل رسمی شرکت وکالت داده می شود تا ضمن مراجعه به اداره ثبت شرکتها نسبت به ثبت صورتجلسه و پرداخت هزینه های قانونی و امضاء ذیل دفتر ثبت اقدام نماید.
• خانم / آقای …………………………………… امضاء
• خانم / آقای …………………………………… امضاء
• خانم / آقای …………………………………… امضاء
نمونه صورتجلسه تغییر محل در شرکت های با مسئولیت محدود
نام شرکت…………………………… شماره ثبت………………… و شناسه ملی……………… سرمایه…………………… ریال در تاریخ …………………… ساعت………………………… جلسه هیئت مدیره شرکت با حضور کلیه / اکثریت اعضاء در محل شرکت تشکیل و نسبت به تغییر محل شرکت اتخاذ تصمیم شد.
محل شرکت از آدرس قبلی …………………………………………………………………………………….
به آدرس جدید ……………………………………………………………………… کدپستی:………………………. انتقال یافت.
آقای/ خانم……………………………… احدی از شرکاء یا وکیل رسمی یا مدیرعامل شرکت در صورتی که از بین شرکاء باشد وکالت داده می شود تا ضمن مراجعه به اداره ثبت شرکتها نسبت به ثبت صورتجلسه و امضاء ذیل دفتر ثبت اقدام نماید.
امضاء اعضاء هیئت مدیره
نمونه صورتجلسه تغییر نام در شرکت های با مسئولیت محدود
نام شرکت …………………………… شماره ثبت ………….. و شناسه ملی ………………. سرمایه ثبت شده ……………….. ریال در تاریخ ………….ساعت ……. مجمع عمومی فوق العاده شرکت با حضور کلیه شرکاء / اکثریت شرکاء در محل شرکت تشکیل و نسبت به تغییرنام شرکت اتخاذ تصمیم شد.
نام شرکاء میزان سهم الشرکه
1ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
2ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
3ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
4ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
پس از شور و بررسی مقرر گردید نام شرکت از…………… به………………….. تغییر یابد در نتیجه ماده……………………… اساسنامه بشرح مذکور اصلاح می گردد.
به خانم / آقای …………………………. احدی از شرکا (مدیرعامل و… در صورتیکه از بین شرکاء باشد) وکالت داده می شود تا ضمن مراجعه به اداره ثبت شرکتها نسبت به ثبت صورتجلسه و پرداخت هزینه های قانونی و امضاء ذیل دفتر ثبت اقدام نماید.
خانم / آقای ………………………………. امضاء
خانم / آقای ………………………………. امضاء
خانم / آقای ………………………………. امضاء
نمونه صورتجلسه کاهش سرمایه در شرکت های با مسئولیت محدود
نام شرکت………………………………… شماره ثبت ………………….. و شناسه ملی ………………. سرمایه ثبت شده ……………………… ریال در تاریخ ………………….. ساعت …………….. مجمع عمومی فوق العاده شرکت با حضور کلیه شرکاء / اکثریت شرکاء در محل شرکت تشکیل و نسبت به کاهش سرمایه اتخاذ تصمیم شد.
نام شرکاء میزان سهم الشرکه
1ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
2ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
3ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
4ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
با توجه به وضعیت شرکت (علل کاهش قید شود)
خانم / آقای …………… به شماره ملی …………………. با دریافت ………….. ریال ا ز صندوق شرکت سهم الشرکه خود را به میزان……………. ریال کاهش داد.
خانم / آقای …………… به شماره ملی ………………….. با دریافت ………….. ریال ا ز صندوق شرکت سهم الشرکه خود را به میزان……………. ریال کاهش داد.
خانم / آقای …………… به شماره ملی ………………….. با دریافت ………….. ریال ا ز صندوق شرکت سهم الشرکه خود را به میزان……………. ریال کاهش داد.
خانم / آقای …………… به شماره ملی …………………. با دریافت ………….. ریال ا ز صندوق شرکت سهم الشرکه خود را به میزان……………. ریال کاهش داد.
سرمایه شرکت از مبلغ……………………. ریال به …………………… ریال کاهش یافت. در نتیجه ماده ……………. اساسنامه شرکت به شرح فوق اصلاح می گردد.
کلیه شرکاء به خانم / آقای …………………… احدی از شرکاء یا وکیل رسمی شرکت وکالت دادند ضمن حضور در اداره ثبت شرکتها نسبت به ثبت صورتجلسه و پرداخت حق الثبت وامضاء ذیل دفاتر ثبت اقدام نماید.
خانم / آقای ………………………………. امضاء
خانم / آقای ………………………………. امضاء
خانم / آقای ………………………………. امضاء
خانم / آقای ………………………………. امضاء
نمونه صورتجلسه افزایش سرمایه در شرکت های با مسئولیت محدود
نام شرکت……………………………. شماره ثبت ………………… و شناسه ملی ……………… سرمایه ثبت شده ……………………………. ریال در تاریخ ………….. ساعت ……… مجمع عمومی فوق العاده شرکت با حضور کلیه شرکاء / اکثریت شرکاء در محل شرکت تشکیل و نسبت به افزایش سرمایه اتخاذ تصمیم شد.
نام شرکاء میزان سهم الشرکه
1ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
2ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
3ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
4ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
پس از بحث و تبادل نظر در خصوص وضعیت مالی شرکت
خانم /آقای……………….. به شماره ملی ………………… با پرداخت……………….. ریال به صندوق شرکت سهم الشرکه خود را به میزان ………………. ریال افزایش داد.
خانم /آقای……………….. به شماره ملی ………………… با پرداخت……………….. ریال به صندوق شرکت سهم الشرکه خود را به میزان ………………. ریال افزایش داد.
خانم /آقای……………….. به شماره ملی ………………… با پرداخت……………….. ریال به صندوق شرکت سهم الشرکه خود را به میزان ………………. ریال افزایش داد.
خانم /آقای……………….. به شماره ملی ………………… با پرداخت……………….. ریال به صندوق شرکت سهم الشرکه خود را به میزان ………………. ریال افزایش داد.
در نتیجه سرمایه شرکت از مبلغ …………………………….. به …………………………….. .ریال افزایش و ماده ………………….. اساسنامه بنحو مذکور اصلاح می گردد.
مدیر عامل اقرار به دریافت مبلغ افزایش سرمایه نمود.
به خانم / آقای ……………………………….. احدی از شرکاء یا وکیل رسمی شرکت وکالت داده شد که ضمن حضوردر اداره ثبت شرکتها نسبت به ثبت صورتجلسه و پرداخت حق الثبت وامضاء ذیل دفاتر ثبت اقدام نماید.
• خانم / آقای ………………………………. امضاء
• خانم / آقای ………………………………. امضاء
• خانم / آقای ………………………………. امضاء
• خانم / آقای ………………………………. امضاء
نمونه صورتجلسه افزایش سرمایه همراه با ورود شریک جدید درشرکت های با مسئولیت محدود
نام شرکت………………………………. شماره ثبت ………….. و شناسه ملی …………….. سرمایه ثبت شده …………………………….. ریال در تاریخ ………… ساعت ……… مجمع عمومی فوق العاده شرکت با حضور کلیه شرکاء / اکثریت شرکاء در محل شرکت تشکیل و نسبت به افزایش سرمایه و ورود شریک جدید اتخاذ تصمیم شد.
نام شرکاء میزان سهم الشرکه
1ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
2ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
3ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
4ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
پس از مذاکره در خصوص وضعیت شرکت تصمیم گرفته شد که:
1ـ خانم / آقای …………………. فرزند……… متولد ……… شماره شناسنامه…………………… و شماره ملی ………………………. صادره از ……. به آدرس …………………………………………………………………………………………….. با پرداخت …………………… ریال به صندوق شرکت در زمره شرکاء درآمد.
2ـ خانم / آقای …………………. فرزند……… متولد ……… شماره شناسنامه………………………. و شماره ملی صادره از ……. به آدرس …………………………………………………………………………………………….. با پرداخت …………………… ریال به صندوق شرکت در زمره شرکاء درآمد.
مدیر عامل شرکت اقرار به دریافت مبلغ افزایش یافته نمود.
سرمایه شرکت از مبلغ …………………. ریال به …………………. ریال افزایش یافت. در نتیجه ماده ………. اساسنامه به شرح مذکور اصلاح می گردد.
به خانم / آقای ………………………….. احدی از شرکاء یا وکیل رسمی شرکت وکالت داده شد که ضمن مراجعه به اداره ثبت شرکتها نسبت به ثبت صورتجلسه و پرداخت حق الثبت وامضاء ذیل دفاتر ثبت اقدام نماید.
• خانم / آقای ………………………………. امضاء
• خانم / آقای ………………………………. امضاء
• خانم / آقای ………………………………. امضاء
نمونه صورتجلسه کاهش سرمایه و خروج شریک از شرکت با مسئولیت محدود
نام شرکت……………………………………… شماره ثبت…………………… و شناسه ملی ………………………. سرمایه ثبت شده ………………………. ریال در تاریخ …………………………….. .ساعت ………………………. مجمع عمومی فوق العاده شرکت با حضور کلیه شرکاء / اکثریت شرکاء در محل شرکت تشکیل و نسبت به کاهش سرمایه و خروج شریک اتخاذ تصمیم شد.
نام شرکاء میزان سهم الشرکه
1ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
2ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
3ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
4ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
پس از تبادل نظر در خصوص دستور جلسه :
• خانم / آقای ………………………………………… به شماره ملی …………………… با دریافت …………………………….. ریال سهم الشرکه خود از صندوق شرکت از شرکت خارج و دیگر هیچ گونه حق و سمتی ندارد.
• خانم / آقای …………………………………………. به شماره ملی ……………………… با دریافت …………………………….. ریال سهم الشرکه خود از صندوق شرکت از شرکت خارج و دیگر هیچ گونه حق و سمتی ندارد.
در نتیجه سرمایه از ……………………………………. ریال به …………………………………. ریال کاهش یافت و ماده…………. اساسنامه به نحو مذکور اصلاح می گردد.
به خانم / آقای …………………………………………. احدی از شرکاء یا وکیل رسمی شرکت وکالت داده می شود که ضمن مراجعه به اداره ثبت شرکتها نسبت به ثبت صورتجلسه و پرداخت حق الثبت وامضاء ذیل دفاتر ثبت اقدام نماید.
خانم / آقای ………………………………. امضاء
خانم / آقای ………………………………. امضاء
خانم / آقای ………………………………. امضاء
نمونه صورتجلسه تغییر موضوع یا الحاق مواردی به موضوع شرکت در شرکتهای با مسئولیت محدود
نام شرکت…………………………………………… شماره ثبت ………………………. و شناسه ملی ………………. سرمایه ثبت شده …………………… ریال در تاریخ ………… ساعت …….. مجمع عمومی فوق العاده شرکت با حضور کلیه شرکاء / اکثریت شرکاء در محل شرکت تشکیل و نسبت به تغییر یا الحاق مواردی به موضوع شرکت اتخاذ تصمیم شد.
نام شرکاء میزان سهم الشرکه
1ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
2ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
3ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
4ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
موضوع شرکت بشرح زیر تغییر یافت یا مواردی به موضوع شرکت الحاق شد.
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
در نتیجه ماده………………………. اساسنامه شرکت بشرح فوق اصلاح می گردد.
به خانم / آقای ………………………….. احدی از شرکاء یا وکیل رسمی شرکت وکالت داده می شود که ضمن مراجعه به اداره ثبت شرکتها نسبت به ثبت صورتجلسه و پرداخت حق الثبت و امضاء ذیل دفتر ثبت اقدام نماید.
خانم / آقای ………………………………. امضاء
خانم / آقای ………………………………. امضاء
خانم / آقای ………………………………. امضاء
خانم / آقای ………………………………. امضاء
نمونه صورتجلسه نقل و انتقال سهم الشرکه در شرکتهای با مسئولیت محدود
نام شرکت…………………………………. شماره ثبت ……………………….. و شناسه ملی …………………….. سرمایه ثبت شده ………………………… ریال در تاریخ …………………….. ساعت …………………. مجمع عمومی فوق العاده شرکت با حضور کلیه شرکاء/ اکثریت شرکاء در محل شرکت تشکیل و نسبت به نقل و انتقال سهم الشرکه خانم ها / آقایان …………………………………. به خانم ها / آقایان …………………………………. بشرح ذیل اتخاذ تصمیم شد.
نام شرکاء میزان سهم الشرکه
1ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
2ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
3ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
4ـ خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
پس از مذاکره مقرر شد که خانم / آقای ……………………………… به شماره ملی ……………………
.که دارای …………………………. ریال سهم الشرکه می باشد با رعایت مفاد ماده 103 قانون تجارت و بموجب سند صلح به شماره …………… مورخ ……………. صادره از دفتراسناد رسمی ………………. حوزه ثبتی …………… کلیه سهم الشرکه / یا مقداری از سهم الشرکه خود را به خانم / آقای……………………………. فرزند ……………….. متولد……………. شماره شناسنامه ………….. و شناسه ملی …………… آدرس محل سکونت…………………………………………………………………………………… منتقل و از شرکت خارج شد و دیگر هیچ گونه حق و سمتی در شرکت ندارد و این نقل و انتقال سهم الشرکه مورد موافقت کلیه شرکاء / اکثریت شرکاء با رعایت مفاد ماده 102 قانون تجارت قرار گرفت.
به خانم / آقای ……………………………… احدی از شرکاء یاوکیل رسمی شرکت وکالت داده شد که ضمن مراجعه به اداره ثبت شرکتها نسبت به ثبت صورتجلسه و پرداخت حق الثبت و امضاء ذیل دفتر ثبت اقدام نماید.
نام شرکاء میزان سهم الشرکه
خانم / آقای ………………………………. دارای ………………. امضاء
خانم / آقای ………………………………. دارای ………………. امضاء
خانم / آقای ………………………………. دارای ………………. امضاء
نمونه صورتجلسه هیئت مدیره در شرکتهای با مسئولیت محدود
نام شرکت……………………………………….. شماره ثبت ………………… و شناسه ملی ………………. سرمایه ثبت شده…………………….. ریال در تاریخ ……………… ساعت ……….. جلسه هیئت مدیره شرکت با حضور کلیه اعضاء هیات مدیره / اکثریت اعضای هیات مدیره در محل شرکت تشکیل و نسبت به تعیین سمت و تعیین دارندگان حق امضاء اتخاذ تصمیم شد.
1ـ خانم/ آقای …………………….. به شماره ملی ………………. به سمت رئیس هیئت مدیره
2ـ خانم/ آقای …………………….. به شماره ملی ………………. به سمت نایب هیئت مدیره
3ـ خانم/ آقای …………………….. به شماره ملی ………………. به سمت مدیر عامل شرکت انتخاب
کلیه اسناد و مدارک و اوراق بهاء دار با امضاء مشترک خانم ها/ آقایان………………………………….. همراه با مهر شرکت معتبر می باشد.
ج: اینجانبان اعضاء هیات مدیره و بازرسین ضمن قبولی سمت خود اقرار می نمائیم که هیچگونه سوء پیشینه کیفری نداشته و ممنوعیت اصل 141 قانون اساسی و مواد 111 و 126 لایحه اصلاحی قانون تجارت را نداریم.
به خانم / آقای ……………………. احدی از شرکاء یا عضو هیئت مدیره یا وکیل رسمی شرکت وکالت داده می شودکه ضمن مراجعه به اداره ثبت شرکتها نسبت به ثبت صورتجلسه و پرداخت حق الثبت و امضاء ذیل دفاتر ثبت اقدام نماید.
نام اعضای هیات مدیره
1ـ خانم / آقای ……………………………. امضاء
2ـ خانم / آقای ……………………………. امضاء
3ـ خانم / آقای ……………………………. امضاء
4ـ خانم / آقای ……………………………. امضاء