جهت شروع ثبت و مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید
هر ساعتی در روز کنار شما هستیم با کارشناسان ما مستقیم در تماس باشید در ساعات کاری پاسخگوی تلفنی شما هستیم . بعداز تایم کاری لطفا واتس اپ پیام ارسال کنید

ثبت شرکت سهامی خاص؛ مراحل، شرایط و مدارک لازم ✔️ارزان✔️سریع

ثبت شرکت سهامی خاص

ثبت شرکت سهامی خاص یکی از انواع شرکت‌های تجاری در ایران است که به موجب ماده 141 قانون تجارت، شرکتی است که سرمایه آن به سهام تقسیم شده و مسئولیت هر یک از سهامداران محدود به مبلغ اسمی سهام آن‌ها است. برای ثبت شرکت سهامی خاص در کم‌ترین زمان می‌توانید تمامی امور را با هماهنگی و مشاوره رایگان کارشناسان ثبتی پیش ببرید. مجتمع ثبتی پایش در تمامی مسیر ثبت شرکت‌های سهامی خاص همراه شما خواهند بود. در ادامه به نکاتی در زمینه ثبت شرکت می‌پردازیم.

مراحل ثبت شرکت سهامی خاص:

ثبت شرکت سهامی خاص در ایران در پنج مرحله انجام می‌شود:

  1. تهیه اساسنامه و اظهارنامه ثبت شرکت:

اولین مرحله برای ثبت شرکت سهامی خاص، تهیه اساسنامه و اظهارنامه ثبت شرکت است. اساسنامه سندی است که مقررات و ضوابط مربوط به اداره شرکت را تعیین می‌کند. اظهارنامه ثبت شرکت نیز فرمی است که اطلاعات مربوط به شرکت را در اختیار اداره ثبت شرکت‌ها قرار می‌دهد.

  1. تشکیل مجمع عمومی مؤسسین:

در مرحله دوم، مجمع عمومی مؤسسین تشکیل می‌شود. مجمع عمومی مؤسسین متشکل از سهامداران شرکت است و وظیفه آن تصویب اساسنامه، انتخاب اعضای هیئت مدیره و بازرسان شرکت است.

  1. اخذ مجوز ثبت شرکت از اداره ثبت شرکت‌ها:

پس از تشکیل مجمع عمومی مؤسسین، باید مجوز ثبت شرکت از اداره ثبت شرکت‌ها اخذ شود. برای این منظور، مدارک لازم باید به اداره ثبت شرکت‌ها ارائه شود.

  1. تکمیل ثبت شرکت:

پس از اخذ مجوز ثبت شرکت، باید ثبت شرکت تکمیل شود. این کار با ثبت اساسنامه، انتخاب اعضای هیئت مدیره و بازرسان شرکت و پرداخت هزینه‌های مربوطه انجام می‌شود.

  1. دریافت روزنامه رسمی آگهی تاسیس شرکت:

پس از تکمیل ثبت شرکت، روزنامه رسمی آگهی تاسیس شرکت منتشر می‌شود. این آگهی برای اطلاع عموم از تاسیس شرکت منتشر می‌شود.

<yoastmark class=

شرایط ثبت شرکت سهامی خاص

  • سن سهام‌داران نباید کمتر از ۱۸ سال باشد.
  • در خصوص نسبت بازرسان ( آن‌ها نباید هیچ نسبی با سهام‌داران داشته باشند. )
  • هرکدام از اعضای هیئت مدیر باید حداقل ۱ سهم داشته باشند.
  • مسئولیت هرکدام از سهام‌داران بستگی به میزان سهمی که دارند دارد.
  • در در صورتی که بخواهید سهام منتقل کنید باید از مجمع عمومی رضایت بگیرید.
  • قبل از اینکه شرکت به طور کامل ثبت نشده باشد شما نمی‌توانید انتقال سهام انجام دهید.
  • میزان سرمایه نباید از ۱۰۰ هزار تومان کمتر باشد.
  • تعداد اعضای نباید از ۳ نفر کمتر باشد
  • شرکت باید دارای بازرس باشد و نباید کمتر از ۲ نفر باشد
  • برای مبلغ اسمی محدودیتی وجود ندارد.
  • در نظر داشته باشید با توجه به اینکه شرکت‌های سهامی عام قابل ععرضه در بورس است اما این امکان برای سهامی خاص وجود ندارد.
  • سرمایه شرکت هر میزانی باشد باید توسط سهامداران تامیین گردد.

شرایط خاص شرکت سهامی خاص برای اعضاء

  • اعضاء هیئت مدیره و بازرس شرکت باید فاقد سوء پیشینه کیفری باشند.
  • افراد زیر ۱۸ سال نمی‌توانند در شرکت‌های سهامی خاص سمت داشته باشند اما می‌توانند از سهامداران این شرکت باشند.
  • افرادی که استخدام رسمی دولت هستند و در حال فعالیت در شغلی هستند به دلیل شرایط قانونی عدم فعالیت در دو شغل نمی‌توانند در شرکت‌های سهامی خاص سمت داشته باشند اما می‌توانند از سهامداران این شرکت باشند.
  • اعضاء هیئت مدیره شرکت‌های سهامی باید از بین سهامداران انتخاب شوند اما مدیر عامل شرکت سهامی خاص می‌تواند خارج از سهامداران شرکت نیز انتخاب شود.
  • در شرکت‌های سهامی خاص سه سمت وجود دارد که حتماً در شرایط ثبت این نوع شرکت هر سه سمت باید وجود داشته باشد که شامل سمت مدیر عامل، رئیس هیئت مدیره، نائب رئیس هیئت مدیره می‌باشد.
  • بازرسین شرکت سهامی خاص نباید نسبت‌فامیلی سببی و نسبی با اعضاء هیئت مدیره داشته باشند.
  • مدیر عامل شرکت دیگری هم زمان نمی‌تواند در شرکت سهامی خاص مجدد به سمت مدیر عامل منسوب شود.
  • بازرس شرکت سهامی خاص نمی‌تواند در این شرکت عضو سهامدار نیز باشد.
  • بازرسین شرکت سهامی خاص باید به نحوه فعالیت هیئت مدیره و سهامداران نظارت داشته باشد و در صورت تخلف هر یک گزارش تهیه نماید.
  • اعضاء هیئت مدیره شرکت سهامی خاص ۲ سال دارای اعتبار هستند و بازرسین یک سال اعتبار دارند و باید بعد از اتمام تاریخ اتمام سمت نسبت به جایگزین کردن یا تمدید اعضاء اقدام شود.
مدارک ثبت شرکت سهامی خاص
مدارک ثبت شرکت سهامی خاص

مدارک ثبت شرکت سهامی خاص

  • کپی شناسنامه و کارت ملی تمام اعضای شرکت (بازرسین و سهامداران)
  • امضاء کلیه صفحات اساسنامه به همراه اظهارنامه
  • صورتجلسه مجمع عمومی مؤسسین
  • ارائه گواهی بانکی پرداخت سرمایه
  • ارائه مجوز در صورت نیاز به مجوز
  • ارائه مدرک تحصیلی در صورت نیاز به مدرک تحصیلی
  • مشخص کردن یک آدرس به همراه یک کدپستی معتبر برای آدرس شرکت در نظر بگیرید.
  • انتخاب ۵ نام ۳ الی ۴ واژه‌ای (سیلابی) برای شرکت: این اسامی به ترتیبی که می‌خواهید انتخاب شود در فرم اظهارنامه اسم قرار بگیرد.

هزینه ثبت شرکت سهامی خاص

هزینه ثبت شرکت بستگی به تعداد کارکترهای چاپ شده در روزنامه ی رسمی دارد و با توجه به آن است که می توان هزینه ثبت شرکت را مشخص کرد.

این کارکترها بستگی به میزان سرمایه شرکت و اضافه تمبر ، تعداد اعضا اسامی اعضا، موضوع فعالیت شرکت ، اسم شرکت، نوع شرکت خواهد داشت.

ثبت شرکت سهامی خاص در تهران

ثبت یک شرکت سهامی خاص در شهر تهران می‌تواند یک روند نسبتاً روان و سریع باشد، که اغلب در چند هفته به اتمام می‌رسد. اولین قدم، تشکیل یک گروه سرمایه‌گذاری متشکل از حداقل سه نفر است که علاقمند به سرمایه‌گذاری در این نوع شرکت هستند.

پس از آن، انتخاب نامی مناسب و متمایز برای شرکت ضروری است، که باید با مقررات مربوط به ثبت شرکت‌ها در ایران سازگار باشد. این انتخاب نام باید به گونه‌ای باشد که هم تمایز شرکت را حفظ کند و هم از نظر قانونی مجاز باشد.


نکات ثبت شرکت سهامی خاص

شرکت سهامی خاص یکی از مهم ترین شرکت های است که در قانون تجارت ثبت می شود علت مهم بودن آن نیز این است که این شرکت برای کسانی که می خواهند کسب و کارشان به گونه ای باشد که بتوانند در مناقصه ها و مزایده های دولتی شرکت کنند مناسب است.

قوانین اصلی ثبت شرکت سهامی خاص

تعداد اعضا در شرکت سهامی خاص حداقل 5 نفر تشکیل می شود با دونفر بازرس تعداد اعضای شرکت می تواند بیشتر از 5 نفر باشد که با توجه به تعداد سهامداران تعداد بازرسین بیشتر خواهد شد. هر چه تعداد اعضا بیشتر باشد بهتر است میزان سرمایه نیز بیشتر شود.

در این شرکتها سرمایه اولیه شرکت بالای 100 هزار تومان است و لازم است بدانید هرچه سرمایه شرکت بیشتر باشد .اعتبار شرکت بالاتر خواهد رفت. در زمان ثبت شرکت سهامی خاص 35 درصد سرمایه اولیه باید به بانک واریز گردد.

زمان واریز پول به بانک باید با نام شرکت در شرف تاسیس واریز می شود ناگفته نماند این پول بعد از واریز در بانک و ثبت نهایی شرکت می توان از بلوکه بانک خارج کرد.

سرمایه در شرکت سهامی خاص

هر شخصی در شرکت های سهامی خاص بر اساس سرمایه و سهامی که به شرکت وارد کرده و یا در متن اساسنامه تعهد کرده اند مسئولیت دارند.

به مجموع سرمایه آورده از سوی سهامداران در شرکت های سهامی سرمایه شرکت گفته می شود. این سرمایه می تواند به شکل نقد یا غیر نقد باشد. بدین صورت سرمایه و سهام در شرکت جزو ملاک های مهم در تعیین مسئولیت اشخاص خواهد بود.

شرکت سهامی خاص با استفاده از ظرفیتی که در قسمت سهام دارد نیز بیشتر اهمیت پیدا می کند زیرا سهام در این شرکت ها عملاً رکن اصلی تشکیل این نوع شرکت ها این ایناست که سهام در این شرکت ها به قطعات سهام تقسیم می شود و سهم هرسهام دار هر مقدار که باشد نسبت به تمام سرمایه  شرکت مسئول است.

سهام در بورس ارائه نمی شود بلکه تنها می توان آن را در بین عموم به صورت عادی فروخت.

همانطور که گفته شد هرچه سرمایه شرکت بیشتر باشد اعتبار بالاتر می رود در نتیجه به شما کمک میکند که بهتر بتوانید در مناقصات دولتی شرکت کنید به گونه ای که با اعتبار آن می توان وام های دولتی اخذ نمایند.

سرمایه شرکت سهامی خاص

سرمایه در شرکتهای سهامی خاص حداقل 100 هزار تومان است. 35 درصد سرمایه شرکت اولیه در زمان ثبت شرکت باید به بانک واریز شود لازم است بدانید این مبلغ با نام شرکت در شرف تاسیس به بانک سپرده می شود و تا زمانی که شرکت تاسیس شود این مبلغ در بانک بلوکه خواهد ماند.

در صورتی که تمام سرمایه و یا قسمتی از آن به صورت غیرنقدی باشد باید کلیه آن تادیه شود و نحوه پرداخت آن در اظهارنامه قید گردد. چنانچه سهام شرکت سهامی خاص ممتاز باشد می بایست شرح امتیاز آن در اظهارنامه قید شود.

لازم است بدانید اگر بعد از ثبت شرکت بخواهید می توانید سرمایه را بیشتر از 100.000 هزار تومان در نظر بگیرید و این کار را با افزایش سرمایه انجام دهید.

 

زمان ثبت شرکت سهامی خاص

مدت زمانی که برای ثبت شرکت طول می کشد حدود 10 الی 15 روزکاری می باشد البته در صورتی که مدارکتان تکمیل نباشد بیشتر خواهد بود پس همه چیز بستگی به این دارد که مدارک درخواست شده از شما را به درستی و در زمان مناسب تهیه نمایید .

البته روش دیگری وجود دارد آن هم اینکه اگر خودتان بخواهید شرکت ثبت کنید به دلیل بی تجربه بودنتان و رد برخی از بخش های ثبت نام سامانه ای معمولا چیزی حدود 25 الی 30 روزکاری زمان می برد.

نام شرکت سهامی خاص

انتخاب اسم شرکت جز مهم ترین کارهای است که باید در انجام شود. زیرا انتخاب نام معرف شما در کارتان خواهد بود لازم است بدانید اسم شما است که نشان دهنده ویژگی کاریتان است و نمایان گر تمامی جزئیات شرکت شما است.

برای انتخاب اسم ابتدا باید چند نکته مهم را بدانید:

  • اسم شرکت نباید تک کلمه ای باشد.
  • نباید از نام و نام خانوادگی دیگران استفاده کرد و همچنین هیچ یک از شرکاء
  • اسامی نشان دهنده ی شرکت شما است ولی نباید براساس موضوع فعالیت شما اسم انتخاب شود.
  • از اسامی کشور ها شهر ها افراد مشهور، افراد دولتی، شرکتهای دولتی نباید استفاده شود.
  • برای انتخاب اسم به این نکته توجه نمایید که بایستی از لغت نامه دهخدا برای انتخاب اسم شرکت استفاده شود و نباید اسم ریشه عربی و یا لاتین داشته باشد. برای انتخاب اسم نباید از عدد و یا حروف استفاده شود.

آیا برای ثبت شرکت سهامی خاص نیاز به مجوز می باشد ؟

برای پاسخ به این سوال باید به نوع فعالیت شرکت سهامی خاص پرداخته شود . در صورتی که شرکت قابل ثبت نمایندگی و یا شعبه ای وابسته به ارگانی دولتی یا سازمانی دیگر باشد ارائه و اخذ مجوز برای ارائه به اداره ثبت شرکت ها اجباری تلقی می شود .

قوانین کلی ثبت شرکت سهامی خاص

هر کسب و کاری نیاز به بزرگ شدن دارد و راه های متفاوتی در این زمینه وجود دارد که کسب و کاری وارد بازار رقابت با شرکت های قدر شود. یکی از این راه حل ها ثبت شرکت است به طور کلی 8 نوع شرکت برای ثبت وجود دارد اما شرکتی که گزینه اول هر کسب و کاری است شرکت سهامی خاص است.

این شرکت به لحاظ روش مدیریتی و ثبتی که دارد به کسب و کار شما اعتبار می بخشد. حال اگر می خواهید از شرایط ثبت این نوع شرکت بیشتر بدانید ما به تفصیل در این خصوص پرداخته ایم.

از موارد قانونی که شرکت سهامی خاص موظف به انجام آن است تا پروسه ثبت انجام پذیرد می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • بر اساس قانون شرکت های سهامی خاص حداقل اعضاء 3 سهامدار و هیئت مدیره را باید داشته باشند و 2 بازرس باید در این شرکت ها باشد و باید از شرایط قانونی که قبل از این عنوان شد برخوردار باشند.
  • سرمایه شرکت سهامی خاص نباید از یک میلیون ریال کمتر تعیین شود که تمام سرمایه توسط اعضاء سهامدار تامین می شود و 35% از سرمایه شرکت سهامی خاص قبل از تأسیس شرکت باید در حساب شرکت در شرف تأسیس بلوکه شود.
  • شرکت سهامی خاص دارای اساسنامه مخصوص است و برای ثبت آن باید اظهار نامه ارسال شود.
  • موضوع شرکت های سهامی خاص بازرگانی است اما قابلیت فعالیت در همه زمینه ها را دارند.
  • سهام شرکت سهام با نام یا بی نام یا ممتاز است و انتقال سهام در این شرکت ها نیاز به موافقت سایر اعضاء دارد.
  • شرکت های سهامی خاص بعد از ثبت می توانند هر نوع تغییری را در اساسنامه خود ایجاد کنند.
  • برای ثبت شرکت سهامی خالص مجوز لازم نیست مگر اینکه موضوع مربوطه نیاز به دریافت مجوز داشته باشد و یا اینکه بخواهید به بورس ورود کنید که در این صورت نیز باید مجوز دریافت کنید.
  • شرکت سهامی خاص با تشکیل مجمع عمومی موسسین تشکیل می شود که حد نصاب این مجمع در جلسه اول دو سوم اعضاء می باشد و در صورت عدم حضور و رسیدن به حد نصاب جلسه دوم با نصف اعضاء  و دارندگان حداقل نصف سرمایه شرکت سهامی خاص رسمیت میابد.
  • اوراق و اسناد شرکت سهامی خاص باید در اداره ثبت شرکت ها به ثبت برسد و نسبت به آن گواهی ثبت صادر شود.

شرایط اساسنامه شرکت سهامی خاص

اساسنامه شرکت سهامی خاص به موجب ماده 8 قانون تجارت باید با امضاء موسسین با قید تاریخ دارای مفاد زیر باشد.

  • اسم شرکت سهامی خاص که حداقل باید سه سیلاب باشد.
  • موضوع شر کت سهامی خاص که باید صریح و منجز باشد.
  • در صورت فعالیت شرکت در محدوده زمانی مشخص باید مدت آن تعیین شود که ممکن است مدت مشخص داشته باشد یا به صورت نا محدود باشد.
  • آدرس مرکز امور مهم شرکت و در صورت داشتن شعبات آدرس آنها نیز باید مشخص شود.
  • میزان مبلغ سرمایه و مشخص کردن معادل نقد و غیر نقد آن
  • تعداد سهام با نام و بی نام و همچنین سهام ممتاز نیز باید مشخص باشد.
  • تعیین مبلغ پرداخت شده و دریافت سایر مطالبات سرمایه شرکت
  • نحوه انتقال سهام با نام
  • نحوه تبدیل سهام با نام به بی نام یا بر عکس
  • در صورت داشتن اوراق قرضه نحوه صدور این اوراق
  • نحوه تبدیل سرمایه نقد و غیر نقد سرمایه شرکت
  • شرایط دعوت و نحوه تشکیل مجامع عمومی شرکت
  • نحوه تشکیل و حد نصاب جلسات مجامع و نحوه اخذ تصمیمات این مجامع
  • طریق مشورت و دریافت رای  و اکثریت آراء لازم
  • مشخص کردن تعداد مدیران و نحوه انتخاب آنها و مدت ماموریت آنها
  • وظایف و اختیارات مدیران شرکت
  • میزان سهام تضمینی مدیران
  • تعداد بازرسان و نحوه انتخاب آنها
  • آغاز و پایان سال مالی شرکت
  • نحوه انحلال و اختیارات و تصفیه آن
  • چگونگی نحوه تغییر اساسنامه

 

اقدامات پیش از ثبت شرکت سهامی خاص

اقداماتی که باید پیش از ثبت شرکت سهامی خاص انجام شود شامل یک دسته بندی کلی است،

  1. اولاً باید نوع شرکتی که قصد ثبت آن را دارید مشخص نمایید، مانند اینکه تصمیم دارید شرکت سهامی خاص ثبت کنید و یا شرکت با مسئولیت محدود و یا سایر شرکت های قانون تجارت این اولین مرحله در روند ثبت شرکت است.
  2. مشخص کنید که اعضاء شرکت شما یا به نوعی شرکاء شما چه کسانی هستند و آیا از شرایط ثبت شرکت برخوردار هستند یا خیر؟ نوع سمت هر یک نیز باید مشخص شود.
  3. سرمایه شرکت را باید مشخص کنید و اگر شرکت دارای سرمایه غیر نقد است باید کارشناس دادگستری آن را به مبلغ نقد تقویم کند. که به طور کلی نباید سرمایه شرکت سهامی خاص از یک میلیون ریال کمتر باشد.
  4. اسم شرکت ازجمله مواردی است که پیش از آغاز روند ثبت شرکت باید انتخاب شده باشد شما برای ثبت شرکت سهامی خاص 5 اولویت برای انتخاب اسم شرکت دارید کارشناسان اداره ثبت شرکت ها به ترتیب اولویتی که قائل شده اید اسامی انتخابی را بررسی می کنند که هر کدام تایید شد باقی بررسی نمی شوند و یا ممکن است همه آنها رد شود که در این حالت مجدد باید انتخاب اسم انجام شود. نکته لازم به ذکر این است که اسم شرکت سهامی باید حداقل سه سیلاب و یا بیشتر باشد.
  5. موضوع شرکت کاملاً باید طراحی شده باشد زیرا شرکت سهامی خاص تنها مجاز به فعالیت در زمینه هایی است که در موضوع شرکت پیش بینی شده باشد هر چند می توانید بعد از ثبت نیز موضوعی به شرکت اضافه کنید و یا موضوعی را در آن حذف نمایید ولی بهتر است در ابتدا موضوع فعالیت شرکت کاملاً شرح داده شده باشد.
  6. مدارک شناسایی همه اعضاء نیز باید به همراه آدرس آنها و همچنین آدرس و کد پستی همه تهیه شده باشد.

نکته: اگر موضوع شرکت در دسته بندی های مورد نظر در قانون بود که باید حتماً مجوز آن برای ثبت شرکت دریافت شود، اعضاء باید پیش از ثبت شرکت، نامه عدم ممانعت برای دریافت مجوز را دریافت کرده باشند.

 

گام به گام ثبت سامانه ای شرکت سهامی خاص

بعد از طی کردن مراحل فوق حال نوبت به ثبت شرکت در سامانه اداره ثبت شرکت ها می باشد، پس از ورود به این سامانه و انتخاب گزینه ثبت شرکت صفحه ای باز می شود که در آن نوع شرکت و حوضه ثبتی شرکت و اطلاعات در این خصوص را باید وارد نمایید.

نحوه ثبت اسم در سامانه

بعد از تکمیل اطلاعات با کلیک بر روی گام بعد وارد مرحله بعدی می شوید که باید اسامی انتخابی را وارد و تایید نمایید. گام بعدی در سامانه ثبت شرکت مربوط به موضوع شرکت است که به طور کامل موضوع شرکت باید وارد شود و در صورتی که مجوز نیاز داشته باشد اطلاعات مربوط به مجوز نیز در آن بار گذاری می شود.

ثبت اطلاعات اعضاء در سامانه

مرحله بعدی مربوط به اطلاعات شرکاء یا سهامدارن، بازرسین، آدرس و کد پستی شرکت و سایر اطلاعات مربوط به ساعت و تاریخ جلسات است که همه این اطلاعات باید کاملاً بر اساس سابقه ثبتی شرکت تکمیل شود.

گام بعدی اطلاعات مربوط به سمت اعضاء می باشد و تاییدیه های لازم سامانه ای که در گام بعدی اگر شرکت دارای شعبه باشد باید آدرس و مشخصات شعبه شرکت نیز وارد شود، در مرحله بعدی روزنامه کثیرالانتشار شرکت را باید مشخص کنید و بعد از ورود به گام بعدی کپی متن یا نوشتار اساسنامه پیش فرض سامانه ای را وارد نمایید پس از ورود متن تمام اوراق می توانید ثبت نهایی را کلیک کنید.

رسیدگی کارشناس به درخواست

پس از طی این مرحله کارشناسان اداره ثبت شرکت ها اول به بررسی اسم شرکت و اطلاعات وارد شده می پردازند چنانچه اسم شرکت تایید نشود و یا اگر اسم تایید شد اما اطلاعات اشتباه وارد شده باشد درخواست شما نقض یا رد می شود که در صورت نقض باید طی یک ماه رفع نمایید و در صورت رد باید مجدد در خواست را در سامانه با اصلاح ایراد های مربوطه وارد کنید.

بعد از انتخاب اسم و نبود ایرادی باید مدارک و اوراق را به اداره ثبت شرکت های حوضه ثبتی پست کنید و در نهایت با دریافت پیش نویس آگهی تأسیس با دریافت پیش نویس سامانه ای، مدیر عامل یا نماینده قانونی شرکت بایید به اداره ثبت شرکت های حوضه ثبتی جهت دریافت اوراق ثبتی مراجعه نماید.

اقدامات بعد از ثبت شرکت سهامی خاص

از دیگر مواردی که باید بعد از ثبت شرکت حتماً انجام شود دریافت دفاتر پلمپ می باشد، دفاتر پلمپ شامل دو دفتر است که یکی دفتر کل و دیگری دفتر روزنامه است که گزارشات مالی شرکت باید در این دفاتر وارد شود و دفاتر پلمپ را نیز می توانید از سامانه ثبت شرکت ها دریافت کنید.

بعد از ثبت شرکت طی دو ماه زمان دارید تا تشکیل پرونده مالیاتی شرکت را انجام دهید و کد اقتصادی دریافت کنید، شرکت بعد از ثبت ابتدا باید تشکیل پرونده مالیاتی را انجام دهد تا مجاز به فعالیت باشد، در غیر این صورت مشمول جرایم مالیاتی خواهد شد.

5/5 - (4 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest
14 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
ريحانه حسينيان
ريحانه حسينيان
2 سال قبل

ممنون بابت مشاوره كاملتون🙏

شماره موبایل
9125682385
شیوا امیری
شیوا امیری
2 سال قبل

سلام
برای ثبت شرکت سهامی خاص چند نفر عضو و چه مدارکی نیاز هست ؟

سميرا سهيلي
سميرا سهيلي
2 سال قبل

سلام كارمند رسمي ميتونه شركت ثبت كنه

مریم قنبریان
مریم قنبریان
2 سال قبل

سلام وقت بخیر من تو شرکت دیگه ای مدیرعامل هستم الان میتونم یه شرکت دیگه ثبت کنم و در این شرکت هم مدیرعامل باشم ؟

شیوا گردان
شیوا گردان
2 سال قبل

سلام،مدیرعامل میتونه سهام نداشته باشه؟

شیوا پهلوانی
شیوا پهلوانی
2 سال قبل

سلام وقت بخیر
حداقل و حداکثر اعضا هیئت مدیره برای ثبت شرکت چند نفر باید باشند ؟

جواد
جواد
1 سال قبل

مضرات حضور در هیئت مدیره چیه؟

شماره موبایل
9367826870