جهت شروع ثبت و مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید
هر ساعتی در روز کنار شما هستیم با کارشناسان ما مستقیم در تماس باشید در ساعات کاری پاسخگوی تلفنی شما هستیم . بعداز تایم کاری لطفا واتس اپ پیام ارسال کنید

ثبت اینترنتی شرکت

ثبت اینترنتی شرکت

باید گفت متاسفانه یا خوشبختانه جامعه امروزی شدیدا تحت تاثیر فضای مجازی است و ناخودآگاه نمی توان فاجعه ی دیجیتالی و الکترونیکی را ناچیز بدانیم. پس از پیشرفت های چشمگیر تکنولوژی، روند ثبت شرکت ها، روش حضوری و پیشین که بسیار وقت گیر وزمان بر نیز بود جای خود را به روش ثبت غیرحضوری داده و شما می توانید درخواست خود را از طریق سایت الکترونیکی http://irsherkat.ssaa.ir به ثبت برسانید. اینجا جهت آشنایی بهتر شما با مراحل ثبت اینترنتی شرکت توضیحاتی خواهیم داد تا به شما در این امر کمک کند.

روند ثبت اینترنتی شرکت

در مرحله اول ابتدا باید به سایت اینترنتی http://irsherkat.ssaa.ir مراجعه کرده و فرم درج شده در بخش پذیرش ثبت نام شرکت را تکمیل کنید.

در این فرم باید اطلاعات و مدارک و مشخصات خواسته شده را به طور تمام و کمال وارد کنید. در واقع این اطلاعات شامل مدارک احراز هویت فرد متقاضی می باشند. اعم از: نام، نام خانوادگی، تلفن تماس متقاضی، دین و تابعیت متقاضی، منصب متقاضی، کدملی اتباع ایرانی، شماره گذرنامه اتباع خارجی و غیره.

در مرحله دوم باید نام انتخابی مورد نظر برای شرکت خود و نوع شخص حقوقی شرکت را وارد کنید. برای انتخاب نام یک فهرست ۵ تایی در اختیار شما قرارمی گیرد تا برحسب اولویت بندی ۵نام مورد نظرخود را وارد کنید.

سپس نامی که قبل به شرکتی دیکر داده نشده و مربوط به اداره دولتی خاصی نباشد تایید می گردد. در نهایت سایت یک کد رهگیری به شما نشان می دهد که باید آن را برای مراحل بعد به خاطر داشته باشید.

در مرحله سوم باید مدت زمان و محدوده فعالیت مورد نظر عنوان شود. به طور مثال نوع فعالیت آموزشی، پژوهشی یا علمی برای مدت زمان لازم نیز دو آیتم دارد: محدود و نامحدود.

لازم به ذکر است که بعضی فعالیت ها مستلزم اخذ مجوز می باشند از این رو مشخص کردن نوع فعالیت ضروری می باشد.

در مرحله چهارم نشانی مکان مورد نظر برای فعالیت را وارد کنید و چنانچه نشانی مشخصی برای محل کار خود انتخاب نکرده اید می توانید آدرس و تلفن تماس و کدپستی محل سکونت خود را وارد سیستم کنید.

چرا که مدارک مربوط به روند ثبت شرکت به آدرسی که شما وارد می کنید ارسال خواهد شد.

در مرحله پنجم باید مقدار سرمایه اولیه مورد نظر جهت تشکیل شرکت را در قسمت “سرمایه شخص حقوقی” وارد کنید.

همانطور که در قبل گفته شد حداقل میزان مورد نیاز جهت تشکیل یک شرکت صد هزار تومان عنوان شده است. اما بیشتر شدن این مبلغ به میزان اعتبار شرکت ها بیستگی دارد.

در مرحله ششم باید نام کلیه شرکای خود را در فهرستی که در سیستم پیش روی شماست وارد کنید. اطلاعات کامل شرکای خود از قبیل: مدارک شناسنامه ای، کدپستی و نشانی آنها و تلفن تماس باید قید شود.

چنانچه تعداد شرکای خود از 150 نفر ببشتر باشد باید فهرست مخصوص خود را که به این منظور در سایت تبیین شده بازکرده و اطلاعات را آنجا وارد کنید.

در مرحله هفتم باید مقدار سهام آورده ی هر یک از شرکاء را با ذکر نوع سهام آن یعنی نقدی یا غیر نقدی وارد کنید. ضمناً منصب آنها در شرکت نیز باید در این مرحله عنوان شود.

در مرحله هشتم فهرست مربوط به شعبات و مکان شرکت را باز کرده و نام و نشانی آنها را وارد کنید. بهتر است این مرحله همراه با مشورت سایر شرکا انجام گیرد.

سپس سال مالی شرکت را مشخص کنید و صورت جلسه شرکت را کامل کرده و وارد سایت کنید.

درمرحله نهم فرم مربوط به اساسنامه در اختیار شما قرار می گیرد تا اساسنامه شرکت را عنوان کنید. پس از کامل کردن فرم اساسنامه، چنانچه خود لازم دانستید،می توانید مقررات مربوط به شرکت را در آن قسمت ذکر کنید. سپس باید نسخه برابر اصل آن را تهیه کرده و در سایت اینترنتی ثبت شرکت ها اسکن کرده و وارد سایت کنید.

در مرحله دهم شما باید تاییدیه اطلاعات وارد شده خود را دریافت کنید. در این گام فهرستی برای شما باز می شود که مدارک لازم جهت ثبت تقاضای تاسیس شرکت مورد نظر شما در آن به طور کامل قید شده است. پس از کلیک روی گزینه تایید آن قسمت، گزینه پذیرش نهایی را انتخاب کنید تا مراحل ثبت نام شما پایان یابد.

زمانی که شما پذیرش نهایی را کلیک کردید، مدارک و کلیه اطلاعات شما توسط کارشناس مربوطه بررسی و نقد می گردد. روی نام های انتخابی مورد نظر شما تصمیم گیری انحام می شود.

چنانچه اطلاعات وارد شده ی شما مورد تایید قرار گیرد، شما باید از فرم پذیرش اینترنتی دریافت شده رسید چاپ کنید. به همراه مدارک تاییدشده و پرینت های سامانه به امضای کلیه اعضای شرکت برسانید.

پس از آن مدارک مورد نیازی که در سایت مشاهده کردید را تهیه کنید و بار کد پستی که در سامانه دریافت کردید را روی بسته خود درج کرده و توسط اداره پست به سازمان ثبت شرکت بفرستید.

روند ثبت اینترنتی شرکت
روند ثبت اینترنتی شرکت

مدارک مورد نیاز ثبت شرکت

مدارک موردنیاز جهت ارسال به سازمان ثبت شرکت ها به شرح ذیل می باشد:

  1. مدارک امضا شده توسط کلیه اعضا ۲نسخه
  2. مدارک شناسایی کلیه اعضا ۲نسخه
  3. گواهی عدم سوپیشینه کیفری کلیه اعضا ۱نسخه
  4. رسید تاییدیه نام دریافت شده موردنظر ۱نسخه
  5. رسید پذیرش اینترنتی دریافت شده ۱نسخه

چنانچه کلیه مدارک ارسال شده صحت داشته و بدون نقص و کم و کاستی باشند، کارشناس مربوطه پیش نویسی به منظور ثبت آگهی ثبت شرکت تهیه می کند.

فرد درخواست کننده یا وکیل انتخابی شرکت باید جهت تحویل گرفتن مدارک شرکت وبه امضا رساندن دفاتر ثبت به سازمان مربوطه مراجعه کند.

ضمناً فرد مراجعه کننده باید مدارک شناسایی خود یعنی اصل شناسنامه و کارت ملی خود را به همراه داشته باشد.

هنگامی که کلیه مراحل طی شده مورد تایید کارشناس قرارگرفته شدند،باید جهت درج آگهی در روزنامه رسمی کشور اقدام کنید.

ذکر نام، نوع و نشانی شرکت در این آگهی ضروری است. زمانی که این آگهی انتشار یافت، شما با در دست داشتن نسخۀ اصلی این آگهی می توانید با موفقیت کار خود را رسما شروع کرده و مشغول فعالیت شوید.

بعد از ثبت شرکت چه مدارکی برایمان ارسال می شود ؟

چنانچه مدارک موردنیاز جهت ثبت شرکت خود را بطور تمام و کمال به مراکز ذیربط تحویل دادید،مراحل ثبت شرکت شما دوباره آغاز می گردد. پس می توان گفت در صورتی روند ثبت شرکت شما با موفقیت روبرو خواهدشد که مدارک جدید را پس از تمام مراحل دریافت کنید.

لازم به ذکر است که این مدارک برای شرکت های با مسئولیت محدود و شرکت های سهامی خاص دارای تفاوت هایی می باشد. حال مدارک مربوط به هر دو نوع شرکت را برای شما شفاف بیان خواهیم کرد:

مدارکی که پس از ثبت شرکت با مسئولیت محدود ارسال می شود :

  • تقاضانامه و شرکت نامه مهروموم شده توسط اداره ثبت
  • نسخه آگهی تاسیس شرکت
  • روزنامه رسمی و ذکر سایت آن
  • دفترها و مهر پلمپ شده

پس از ثبت شرکت سهامی خاص مدارک زیر برایتان ارسال می گردد :

  • اظهارنامه
  • اساسنامه
  • آگهی تاسیس شرکت
  • روزنامه رسمی و ذکر سایت آن
  • دفاتر پلمپ شده

چنانچه در مدارکی که به دست شما می رسد، نقص و کاستی وجود داشت، حتماً با سازمان مربوطه تماس گرفته و گزارش دهید. در صورت تمایل به کسب اطلاعات در زمینه پلمپ دفاتر تجاری می توانید به مقاله آن مراجعه کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها