پس از اتمام مراحل تاسیس شرکت، در واقع زمانی که شرکت دارای شخصیت حقوقی مستقل میشود، مدیران شرکت میتوانند نسبت به تغییرات شرکت اقدام کنند. ثبت تغییرات شرکت در قالب تنظیم صورتجلسه انجام میشود.
برای رسمیت داشتن صورتجلسه، باید تشریفات مقرر در قانون تجارت و بخش نامه های اداره ثبت شرکت ها رعایت شود. صورتجلسه تغییرات شرکت به نوشته ای گفته میشود که تمامی اقدامات و تصمیمات تصمیمگیری شده در مجامع عمومی و جلسات هیئت مدیره در آن درج میشود.
در صورتجلسه باید تاریخ جلسه، محل تشکیل و برگزاری جلسه، اعضای حاضر در جلسه و تصمیمات اتخاد شده در آن یاداشت شود.
شرایط صورتجلسه تغییرات شرکت
تحریر و تنظیم و ثبت صورتجلسه تغییرات، از وظایف منشی یا دبیر جلسه است. منشی جلسه ممکن است جزئی از سهامداران شرکت یا خارج از شرکای شرکت باشد.
منشی جلسه مکلف است متن صورتجلسه را پس از تنظیم، برای اعضا جلسه قرائت کند و آن را به امضا اعضا حاضر در جلسه برساند.
تنظیم صورتجلسات بسته به نوع تغییر و مرجع تصمیم گیری آن، متفاوت است. اما تقریبا تمامی صورتجلسه ها باید شامل نکات ذیل باشند:
- شماره جلسه
- مشخصات اعضای جلسه
- تصمیمات اتخاذ شده در جلسه
- تاریخ جلسه
- مکان جلسه
- تکلیف جلسه بعدی
- امضا شرکت کنندگان
ثبت تغییرات شرکت
متقاضیان با ثبت شرکت خود می توانند پس از ثبت اقدام به ثبت تغییرات در شرکت ها کرده و مواردی به مانند : افزایش یا کاهش سرمایه شرکت، تغییر موضوع شرکت، تبدیل سهام شرکت به بانام و بی نام، انتخاب یا تمدید بازرسین، تغییر حق امضا شرکت ، تغییر آدرس شرکت، تغییر یا تمدید هیئت مدیره شرکت، تغییر مواد اساسنامه شرکت و انحلال شرکت را که جزو تغییرات شرکت در زمان حیات آن و یا در موارد انحلال آن می باشد.
در صورتی که قصد انجام هر یک از این تغییرات را داشته باشند باید آن ها را بصورت قانونی انجام داده و بدین ترتیب تغییرات را اعمال کنند.
هر شرکتی که به صورت قانونی به ثبت میرسد دارای مشخصاتی همچون آدرس، شریک، میزان سهام در شرکت، حق امضا و اساسنامه مشمول مشخصات و قوانین حاکم برشرکت خواهد بود.
گاهی اوقات این مصوبات و موارد با نظر دیگر شرکا نیاز به تغییر دارد که این موضوع می تواند به صورت اختیاری و یا به اجبار انجام شود. تغییر در شرکت ها توسط تنظیم صورتجلسه و رسیدگی به موضوعات در جلسات هیئت مدیره انجام می پذیرد.
پس از تایید هیئت مدیره تغییرات شرکت ها باید در مجامع عمومی عادی و یا فوق العاده مطرح شده و تمامی تغییرات به نظر تمامی سهامداران و شرکای شرکت برسد و در صورت اخذ حداکثر آرا اقدام به ثبت تغییرات در شرکت انجام پذیرد. سپس با ثبت تمامی تغییرات در متن یک آگهی در روزنامه رسمی و کثیرالانتشار ثبت تغییرات انجام پذیرد.
این موضوع را در نظر داشته باشید که تنها در صورت وجود تمامی سهامداران و شرکا مجامع عمومی قابل تشکیل می باشد و بدین ترتیب رسمیت پیدا می کند. در صورتی که یرای تمامی شرکا آگهی دعوت ارسال شده باشد تنها با حداکثر ارا امکان تشکیل جلسات امکان می پذیرد.
ثبت صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده
تصمیماتی چون تغییر نام شرکت، تغییر محل شرکت ،تغییر یا الحاق به موضوع شرکت، ورود و خروج سهامداران، انحلال شرکت و هر نوع تغییراتی که در مفاد اساسنامه باشد در صلاحیت مجمع عمومی فوق العاده است.
ثبت صورتجلسه مجمع عمومی عادی
اعلام صورت حساب های مالی و مالياتی و انتخاب هيات مديره در صلاحيت مجمع عمومی عادی شرکت است.
ثبت صورتجلسه هيئت مديره
هر تغییراتی که در هیئت مدیره بخواهد اعمال شود مانند تغییر مدیر عامل و تغییر یا تعیین حق امضای مجاز شرکت در صلاحیت هیئت مدیره می باشد.
برای اعلام تغییرات در شرکت های سهامی خاص باید صورتجلسه مربوط به آن مجمع تنظیم شود و تمام اعضای شرکت آن را امضا نمایند و سپس برای اداره ثبت شرکتها ارسال گردد.
براي اعمال برخي از اين تغييرات نياز به ارائه همزمان دو يا چند صورتجلسه میباشدبه طور مثال برای خروج سهامداران شرکتي که داراي سه نفر اعضاست ابتدا بايد یک عضو جديد وارد شود تا تعداد نفرات شرکت از حدمجاز که در قانون تجارت ذکر شده است کمتر نشود.
بنابراين اول صورتجلسه ورود عضو جديد تنظيم و ثبت نام میشود و بعد صورتجلسه خروج تنظيم و ثبت مي گردد. پس در اين حالت تنظيم و ارجاع صورتجلسه خروج نفر اول بدون تنظيم صورتجلسه ورود نفر جديد امکان پذير نمی باشد.
انواع صورتجلسه های تغییرات شرکت
اکثر شرکتها و موسسه ها بعد از اتمام فرآیند ثبت شرکت بر حسب شرايط پيش آمده و يا به خاطر تمايل خود نياز به ثبت تغييرات می باشند که طبق قانون تجارت بايد آنها را ثبت کنند. براي ثبت تغييرات شرکت سهامی خاص نياز به تنظيم صورتجلسه تغييرات ميباشد.
روش و مقررات خاصی جهت تنظيم صورتجلسه تغييرات شرکت جاری است و بايد نکات بسياري را با توجه به قانون تجارت، اساسنامه شرکت و نوع شرکت يا موسسه ثبت شده لحاظ کرد.
انواع ثبت صورتجلسه تغييرات شرکتها به شرح زير ميباشد:
- صورتجلسه تغییر محل شرکت.
- صورتجلسه تغییر موضوع فعالیت شرکت.
- صورتجلسه الحاق به موضوع شرکت.
- صورتجلسه تغییرات اسم شرکت.
- صورتجلسه تغییرات افزايش سرمایه شرکت.
- صورتجلسه تغییرات کاهش سرمایه.
- صورتجلسه تغییرات ورود شریک يا سهامدار جدید به شرکت.
- صورتجلسه تغییرات خروج شریک یا سهامدار.
- صورتجلسه تغییرات نقل و انتقال سهام يا سهمالشرکه.
- صورتجلسه تغییرات انتخاب اعضای هیئت مديره.
- صورتجلسه تغییرات انتخاب بازرسین (سهامی خاص)
- صورتجلسه تغییرات تصویب ترازنامه و سود و زيان سال مالی (سهامی خاص)
- صورتجلسه اصلاح مفاد اساسنامه شرکت.
- صورتجلسه انحلال شرکت.
- صورتجلسه تاسيس يا انحلال شعبه.
- صورتجلسه پرداخت سرمايه تعهدی.
- صورتجلسه تغییرات تبدیل نوع سهام ( با نام به بی نام و بالعکس)
- صورتجلسه تمديد مدير تصفیه.
صورتجلسه تغییرات شرکت سهامی خاص
بسمه تعالی
نمونه صورتجلسه مجمع عمومی عادی سالیانه برای انتخاب مدیران و بازرسین ، روزنامه و تصویب تراز در شرکتهای سهامی خاص
نام شرکت : …………………………
شماره ثبت شرکت : …………………………
سرمایه ثبت شده : …………………………
شناسه ملی : ………………………………..
صورتجلسه مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت ………… سهامی خاص ثبت شده به شماره …….…… در تاریخ …………… ساعت……… با حضور کلیه / اکثریت سهامداران در محل قانونی شرکت (اگر جلسه در محل دیگری غیر از محل قانونی شرکت تشکیل شده آدرس آن محل نوشته شود) تشکیل گردید.
الف: در اجرای ماده 101 لایحه اصلاحی قانون تجارت:
1ـ خانم/ آقای ………………………… به سمت رئیس جلسه
2ـ خانم/ آقای ………………………… به سمت ناظر جلسه
3ـ خانم/ آقای ………………………… به سمت ناظر جلسه
4ـ خانم/ آقای………………………… به سمت منشی جلسه انتخاب شدند.
ب: در خصوص دستور جلسه، 1ـ انتخاب مدیران 2ـ انتخاب بازرسین 3ـ انتخاب روزنامه کثیرالانتشار 4ـ تصویب ترازنامه حساب سود و زیان به شرح ذیل اتخاذ تصمیم شد.
ب : 1ـ اعضای هیات مدیره عبارتند از خانم/آقای ………. به شماره ملی …………………… خانم/آقای …….. به شماره ملی …………………… خانم/آقای ……….. به شماره ملی …………………… برای مدت دو سال انتخاب و با امضاء ذیل صورتجلسه قبولی خود را اعلام می دارند. مجمع تصویب نمود در اجرای ماده 124 لایحه اصلاحی قانون تجارت میتواند رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل یک نفر باشد.
ب ـ 2ـ با رعایت ماده 147 لایحه اصلاحی قانون تجارت خانم / آقای ……….. به شماره ملی ……………… به سمت بازرس اصلی خانم / آقای …………. به شماره ملی ………………… به سمت بازرس علی البدل برای مدت یک سال مالی انتخاب شدند.
ب : روزنامه کثیرالانتشار ………………………… جهت نشر آگهی های شرکت انتخاب شد.
ب : پس از قرائت گزارش بازرس قانونی ترازنامه و حساب سود و زیان شرکت منتهی به سال…………………. مورد تصویب قرار گرفت.
ج: اینجانبان اعضاء هیات مدیره و بازرسین ضمن قبولی سمت خود اقرار می نمائیم که هیچگونه سوء پیشینه کیفری نداشته و ممنوعیت اصل 141 قانون اساسی و مواد 111 و147 . 126 لایحه اصلاحی قانون تجارت را نداریم.
د: به خانم / آقای ………………………… احدی از سهامداران یا احدی از مدیران یا وکیل رسمی شرکت وکالت داده می شود که ضمن مراجعه به اداره ثبت شرکت ها نسبت به ثبت صورتجلسه و پرداخت حق الثبت و امضاء ذیل دفاتر ثبت اقدام نماید.
امضاء هیات رئیسه: رئیس جلسه ……………..… ناظر جلسه ……………… ناظرجلسه………………
منشی جلسه ……………………
امضا اعضای هیئت مدیره:
1 ـ …………………… 2 ـ …………………… 3ـ …………………… 4 ـ ……………………
امضاء بازرسین: بازرس اصلی بازرس علی البدل:
بسمه تعالی
نمونه صورتجلسه مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده برای انتخاب مدیران و بازرسین، روزنامه و تصویب تراز در شرکتهای سهامی خاص
نام شرکت : ………………………………………
شماره ثبت شرکت : …………………………
سرمایه ثبت شده : …………………………
شناسه ملی : ………………………………..
صورتجلسه مجمع عمومی عادی بطور فوق العاه شرکت ………… سهامی خاص ثبت شده به شماره …….…… در تاریخ …………… ساعت……… با حضور کلیه / اکثریت سهامداران در محل قانونی شرکت (اگر جلسه در محل دیگری غیر از محل قانونی شرکت تشکیل شده آدرس آن محل نوشته شود) تشکیل گردید.
الف: در اجرای ماده 101 لایحه اصلاحی قانون تجارت:
1ـ خانم/ آقای ………………………… به سمت رئیس جلسه
2ـ خانم/ آقای ………………………… به سمت ناظر جلسه
3ـ خانم/ آقای ………………………… به سمت ناظر جلسه
4ـ خانم/ آقای………………………… به سمت منشی جلسه انتخاب شدند.
ب: در خصوص دستور جلسه، 1ـ انتخاب مدیران 2ـ انتخاب بازرسین 3ـ انتخاب روزنامه کثیرالانتشار 4ـ تصویب ترازنامه حساب سود و زیان به شرح ذیل اتخاذ تصمیم شد.
ب : 1ـ اعضای هیات مدیره عبارتند از خانم/آقای ………. به شماره ملی …………………… خانم/آقای …….. به شماره ملی …………………… خانم/آقای ……….. با شماره ملی …………………… برای مدت دو سال انتخاب و با امضاء ذیل صورتجلسه قبولی خود را اعلام می دارند. مجمع تصویب نمود در اجرای ماده 124 لایحه اصلاحی قانون تجارت میتواند رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل یک نفر باشد.
ب ـ 2ـ با رعایت ماده 147 لایحه اصلاحی قانون تجارت خانم / آقای ……….. به شماره ملی ……………… به سمت بازرس اصلی خانم / آقای …………. با شماره ملی ………………… به سمت بازرس علی البدل برای مدت یک سال مالی انتخاب شدند.
ب ـ 3ـ روزنامه کثیرالانتشار ………………………… جهت نشر آگهی های شرکت انتخاب شد.
ب ـ4ـ پس از قرائت گزارش بازرس قانونی ترازنامه و حساب سود و زیان شرکت منتهی به سال…………………. مورد تصویب قرار گرفت.
ج: اینجانبان اعضاء هیات مدیره و بازرسین ضمن قبولی سمت خود اقرار می نمائیم که هیچگونه سوء پیشینه کیفری نداشته و ممنوعیت اصل 141 قانون اساسی و مواد 111 و147 لایحه اصلاحی قانون تجارت را نداریم.
د: به خانم / آقای ………………………… احدی از سهامداران یا احدی از مدیران یا وکیل رسمی شرکت وکالت داده می شود که ضمن مراجعه به اداره ثبت شرکت ها نسبت به ثبت صورتجلسه و پرداخت حق الثبت و امضاء ذیل دفاتر ثبت اقدام نماید.
امضاء هیات رئیسه: رئیس جلسه ……………..… ناظر جلسه ……………… ناظرجلسه………………
منشی جلسه ……………………
امضا اعضای هیئت مدیره :
1 ـ …………………… 2 ـ …………………… 3ـ …………………… 4 ـ ……………………
امضاء بازرسین: بازرس اصلی بازرس علی البدل:
صورتجلسه ثبت تغییرات شرکت
در مواردی که تصمیمات مجمع عمومی مبتنی بر یکی از امور زیر باشد، یک نسخه از صورتجلسه مجمع باید جهت ثبت به مرجع ثبت شرکتها ارسال گردد:
- انتخاب مدیران و بازرس يا بازرسان
- تصویب ترازنامه
- کاهش یا افزایش سرمايه و هر نوع تغییر در اساسنامه
- انحلال شرکت و نحوه تصفیه آن
مدارک مورد نیاز جهت ثبت تغییرات شرکت
- ارائه مدارک احراز هویتی شناسنامه و کارت ملی اعضا جدید و هم چنین بازرسین و سهامداران
- ارائه مدارک احراز هویتی اعضا قدیم و جدید
- ارائه کارت پایان خدمت اعضا و بازرسین جدید و قدیم
- ارائه تعداد سهام شرکت و اعضا قدیم و جدید
- ارائه فتوکپی از آخرین آگهی تغییرات شرکت
- ارائه اسامی اعضا که حق امضا دارند.
- ارائه مبلغ سرمایه اولیه و سرمایه جدید
- در صورتی که نقل و انتقال سهام انجام شود ارائه برگه مفاصاحساب از دارایی
نمونه صورتجلسه تغییرات شرکت
باتوجه به اینکه تغییرات شرکت ملزم به تنظیم و ارائه صورتجلسه می باشد در ذیل نمونه هایی از تنظیم و نوع متن صورتجلسه شرکت آورده شده است:
نمونه صورتجلسه تغییر آدرس در شرکت های با مسئولیت محدود
بسمه تعالی
نام شرکت …………………………… شماره ثبت ………………… و شناسه ملی ……………… سرمایه …………..………… ریال در تاریخ ………….………… ساعت ……………………..……… جلسه هیئت مدیره شرکت با حضور کلیه / اکثریت اعضاء در محل شرکت تشکیل و نسبت به تغییر محل شرکت اتخاذ تصمیم شد.
محل شرکت از آدرس قبلی …………………………………………………………………………………….
به آدرس جدید ……………………..……………………..…………………………………………………… کدپستی : ………………………. انتقال یافت.
آقای/ خانم ………………………………احدی از شرکاء یا وکیل رسمی یا مدیرعامل شرکت در صورتی که از بین شرکاء باشد وکالت داده می شود تا ضمن مراجعه به اداره ثبت شرکتها نسبت به ثبت صورتجلسه و امضاء ذیل دفتر ثبت اقدام نماید.
امضا اعضاء هیئت مدیره
نمونه صورتجلسه افزایش سرمایه در شرکت های با مسئولیت محدود
بسمه تعالی
نام شرکت……………………………. شماره ثبت ………………… و شناسه ملی ……………… سرمایه ثبت شده ……………………………. ریال در تاریخ ………….. ساعت ……… مجمع عمومی فوق العاده شرکت با حضور کلیه شرکاء / اکثریت شرکاء در محل شرکت تشکیل و نسبت به افزایش سرمایه اتخاذ تصمیم شد.
نام شرکاء میزان سهم الشرکه
- خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
- خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
- خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
- خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
پس از بحث و تبادل نظر در خصوص وضعیت مالی شرکت
- خانم /آقای……………….. به شماره ملی ………………… با پرداخت……………….. ریال به صندوق شرکت سهم الشرکه خود را به میزان ………………. ریال افزایش داد.
- خانم /آقای……………….. به شماره ملی ………………… با پرداخت……………….. ریال به صندوق شرکت سهم الشرکه خود را به میزان ………………. ریال افزایش داد.
- خانم /آقای……………….. به شماره ملی ………………… با پرداخت……………….. ریال به صندوق شرکت سهم الشرکه خود را به میزان ………………. ریال افزایش داد.
- خانم /آقای……………….. به شماره ملی ………………… با پرداخت……………….. ریال به صندوق شرکت سهم الشرکه خود را به میزان ………………. ریال افزایش داد.
در نتیجه سرمایه شرکت از مبلغ …………………………….. به …………………………….. .ریال افزایش و ماده ………………….. اساسنامه بنحو مذکور اصلاح می گردد.
مدیر عامل اقرار به دریافت مبلغ افزایش سرمایه نمود.
به خانم / آقای ……………………………….. احدی از شرکاء یا وکیل رسمی شرکت وکالت داده شد که ضمن حضوردر اداره ثبت شرکتها نسبت به ثبت صورتجلسه و پرداخت حق الثبت وامضاء ذیل دفاتر ثبت اقدام نماید.
خانم / آقای ………………………………. امضاء
خانم / آقای ………………………………. امضاء
خانم / آقای ………………………………. امضاء
خانم / آقای ………………………………. امضاء
نمونه صورتجلسه تغییرات شرکت با موضوع کاهش سرمایه و خروج شریک از شرکت با مسئولیت محدود
بسمه تعالی
نام شرکت……………………………………… شماره ثبت…………………… و شناسه ملی ………………………. سرمایه ثبت شده ………………………. ریال در تاریخ …………………………….. .ساعت ………………………. مجمع عمومی فوق العاده شرکت با حضور کلیه شرکاء / اکثریت شرکاء در محل شرکت تشکیل و نسبت به کاهش سرمایه و خروج شریک اتخاذ تصمیم شد.
نام شرکاء میزان سهم الشرکه
- خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
- خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
- خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
- خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
پس از تبادل نظر در خصوص دستور جلسه :
خانم / آقای ………………………………………… به شماره ملی …………………… با دریافت …………………………….. ریال سهم الشرکه خود از صندوق شرکت از شرکت خارج و دیگر هیچ گونه حق و سمتی ندارد.
خانم / آقای …………………………………………. به شماره ملی ……………………… با دریافت …………………………….. ریال سهم الشرکه خود از صندوق شرکت از شرکت خارج و دیگر هیچ گونه حق و سمتی ندارد.
در نتیجه سرمایه از ……………………………………. ریال به …………………………………. ریال کاهش یافت و ماده…………. اساسنامه به نحو مذکور اصلاح می گردد.
به خانم / آقای …………………………………………. احدی از شرکاء یا وکیل رسمی شرکت وکالت داده می شود که ضمن مراجعه به اداره ثبت شرکتها نسبت به ثبت صورتجلسه و پرداخت حق الثبت وامضاء ذیل دفاتر ثبت اقدام نماید.
خانم / آقای ………………………………. امضاء
خانم / آقای ………………………………. امضاء
خانم / آقای ………………………………. امضاء
نمونه صورتجلسه انتخاب هیئت مدیره درشرکت های با مسئولیت محدود
بسمه تعالی
نام شرکت……………………………………. شماره ثبت…………………… سرمایه ثبت شده …………………………… و شناسه ملی ………………………….. ریال صورتجلسه مجمع عمومی (عادی بطور فوق العاده) شرکت در تاریخ …………………. ساعت ………….. با حضور کلیه شرکاء / اکثریت شرکاء تشکیل و نسبت به انتخاب اعضای هیئت مدیره (یا ترمیم تعداد اعضای هیات مدیره) بشرح ذیل اتخاد تصمیم شد. نام شرکاء میزان سهم الشرکه.
- خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
- خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
- خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
- خانم / آقای …………………………. دارای …………………………. ریال سهم الشرکه
باتوجه به (انقضای مدت ماموریت مدیران یا استعفای مدیر یا مدیران با عزل بعضی از مدیران یا خروج بعضی از مدیران از شرکت یا عوامل دیگری که باعث تجدید و انتخاب مدیران می شود ذکر گردد.
- خانم / آقای ……………………………. به شماره ملی ……………. امضاء
- خانم / آقای ……………………………. به شماره ملی ……………. امضاء
- خانم / آقای ……………………………. به شماره ملی ……………. امضاء
به سمت اعضای هیئت مدیره شرکت برای مدت ………… سال (یا بمدت نامحدود) انتخاب و با امضاء ذیل صورتجلسه قبولی خود را اعلام می نمایند.
ج: اینجانبان اعضاء هیات مدیره و بازرسین ضمن قبولی سمت خود اقرار می نمائیم که هیچگونه سوء پیشینه کیفری نداشته و ممنوعیت اصل 141 قانون اساسی و مواد 111 و 126 لایحه اصلاحی قانون تجارت را نداریم .
به خانم / آقای …………………………….. احدی از شرکاء یا وکیل رسمی شرکت وکالت داده می شود که ضمن مراجعه به اداره ثبت شرکتها نسبت به ثبت صورتجلسه و پرداخت حق النسب و امضاء ذیل دفتر ثبت اقدام نماید.
خانم / آقای ……………………………. امضاء
خانم / آقای ……………………………. امضاء
خانم / آقای ……………………………. امضاء
بر اساس نوع شرکت و توافقات انجام شده همیشه نمی توان از فرمول های عنوان شده برای ثبت صورتجلسه تغییرات استفاده کرد و در برخی موارد بهتر است با کارشناسان و متخصصان ما در گروه ثبتی پایش ثبت تماس حاصل نمایید.
آیا امکان این وجود داره که من به شخصی خارج از شرکت حق امضا بدم ؟
درود بر شما تنها می توانید به یکی از کسانی که عضو سهامداران یا هیئت مدیره شرکت هستند حق امضاء دهید. تنها مدیر عامل خارج از شرکاء می تواند حق امضا داشته باشد.
سلام آیا شخصی که هیچ سمت و سهامی در شرکت ندارد رو میتونیم به عنوان حق امضا دار معرفی کنیم ؟
درود بر شما نوع شرکت تون رو باید می فرمودید اما اگر شرکت تون شرکت سهامی خاص یا عام هست خیر این امکان وجود ندارد.
سلام میشه همه اعضا شرکت حق امضا داشته باشند ،یا فقط باید شخص مدیر عامل حق امضا داشته باشه؟
درود بر شما می توان حق امضاء را مجموعاً به همه اعضاء شرکت داد