جهت شروع ثبت و مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید
هر ساعتی در روز کنار شما هستیم با کارشناسان ما مستقیم در تماس باشید در ساعات کاری پاسخگوی تلفنی شما هستیم . بعداز تایم کاری لطفا واتس اپ پیام ارسال کنید

هزینه صدور پروانه دامداری

هزینه صدور پروانه دامداری

ابتدایی ترین کار برای راه اندازی دامداری را می توان گزینش محل مناسب برای دامداری دانست. سپس برای اخذ مجوزهای مربوط به تاسیس یک دامداری اقدامات لازم را انجام داد. اما همیشه هزینه صدور پروانه دامداری بحث برانگیز بوده است که در این مطلب به بررسی هزینه های مورد نظر خواهیم پرداخت.

برای تاسیس دامداری هم چنین با دانستن هزینه های ثبت آن و نیز اخذ مجوزهای لازم برای تاسیس ان اقدام شود. در این مقاله ما به هزینه ها و تعرفه های ثبت دامداری می پردازیم در ادامه همراه ما باشید.

پروانه فعالیت دامداری

منظور از پروانه بهره برداری، جوازی است که متقاضی تاسیس یک دامداری باید بر اساس قوانین و مندرجات مربوطه برای دریافت جواز تاسیس دامداری آن را از مراجع و ارگان های مربوطه اخذ کند.

در زمانی که متقاضی تاسیس دامداری اقدامات مربوط به آماده سازی زمین و محل دامداری را انجام داد. بر اساس مقررات، زمانی را مشخص کرده و آن را به مراجع اعلام می دارد که ساخت و آماده سازی محل دامداری به اتمام رسیده است.

در این زمان از سوی کمیسیون صادر کننده پروانه دامداری در زمان مشخص 2 هفته ای با بازدید از محل مشخص شده برای احداث دامداری به همراه بازدید کارشناسان دامپزشکی و دامپروری در صورت تایید آن ها و نبود مشکلی در تاسیس محل دامداری، کارشناسان آن را تایید و تا حداکثر 1هفته مجوز احداث از سوی کارشناسان ارسال می گردد.

مزایای پروانه دامداری

  • از مزایای ویژه پروانه دامداری می توان به معافیت های مالی واحدهای صنعتی اشاره کرد.
  • پروانه بهره برداری می توان برند دامداری را نیز به ثبت رساند.
  • با دارا بودن پروانه بهره برداری دامداری می توانید از تمامی تشویقات وزارت صنعت بهره مند شوید.
  • اخذ پروانه دامداری از معافیت های مالیاتهای اجرای طرح های توسعه بهره مند می شوید.
  • دریافت پروانه دامداری می توان برای وارد کردن ماشین آلات دامداری از گمرک بدون پرداخت مالیات این امر را انجام دهید.
  • داشتن پروانه بهره برداری به دارندگان آن این امکان را می دهد که در مناقصات و مزایدات دولتی و خصوصی تحت عنوان تولید کننده شرکت کنند.
  • از سوی دیگر با دارا بودن پروانه بهره برداری می توان در نمایشگاه های خارجی و یا داخلی شرکت کرد و محصولات خود را در آن محل عرضه کنید.

مدارک اخذ پروانه دامداری

  • رونوشت از اسناد مربوطه به مالکیت زمین
  •  ارائه مدرک تحصیلی موسس دامداری
  • درخواست کتبی جانب دامدار
  • کپی شناسنامه موسس دامداری
  • تکمیل فرم های موجود در امور دام توسط کارشناسان مربوطه

اسناد و مدارک اشخاص حقوقی برای اخذ جواز دامداری

  • مدارک ثبت شرکت
  • اطلاعات هویت موسسین شرکت
  • اساسنامه شرکت
  • آگهی تاسیس و تغییرات شرکت

هزینه صدور پروانه دامداری

مراحل اخذ پروانه دامداری

در ابتدای امر برای اخذ جواز دامداری تهیه کردن محلی مناسب برای تاسیس دامداری می باشد. سپس با مراجعه به سازمان های مربوطه اقدامات را برای اخذ جوازهای مربوطه انجام خواهید داد.

در این زمان با ارائه تمامی مدارک مربوط به اخذ پروانه بهره برداری دامداری، امر بازرسی و کارشناسی از محل دامداری توسط کارشناسان اداره ثبت و صنایع و نیز اداره بهداشت از محل دامداری انجام می گیرد.

در صورت تایید تمامی بخش های دامداری از سوی کارشناسان گواهی فعالیت از سوی ارگان های مربوطه در مدت یک هفته صادر می شود.

پس از صدور گواهی می توان فعالیت دامداری را شروع کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مراحل و نحوه سریع اخذ پروانه دامداری می توانید با کارشناسان مجرب مجتمع ثبتی پایش در ارتباط باشید. آن ها شما را در کم ترین زمان راهنمایی خواهند کرد.

شرایط اخذ مجوز دامداری

برای اخذ جواز دامداری برای تاسیس و احداث دامداری باید اقدامات لازم را برای اخذ مجوزهای لازم انجام دهید. این نکته را در نظر داشته باشید که زمان اعتبار جواز تاسیس تا 2 سال بوده و با تاییدیه از سوی کمیسیون صادر کننده پروانه می توان آن را تا یک سال دیگر نیز تمدید کرد.

از شروط اصلی تاسیس دامداری و اخذ جواز مربوط به آن داشتن زمین برای احداث محل دامداری می باشد که باید قبل از هر اقدامی توسط متقاضی اجرا شود.

مراحل صدور پروانه دامداری

به جهت دریافت جواز دامداری باید به نزدیک ترین شرکت مربوط به تاسیس دامداری مراجعه شود. درخواست خود مبنی بر اخذ مجوز دامداری را ارائه دهید و آن را امضا کنید. پس از ارائه مدارک مربوطه و درخواست اخذ مجوز زیر درخواست را امضا کرده. بعد از ارائه مدارک مربوطه برای اخذ جواز دامداری مراحل زیر را انجام میدهید.

  1. تسلیم رونوشت از مدارک هویتی متقاضی
  2. تسلیم کارت پایان خدمت متقاضی
  3. ارائه مدارک مالکیت زمین و آب زراعی
  4. ارائه حق تمبر به اداره امور مالیاتی شهرستان

 واگذاری اراضی ملی برای تاسیس دامداری

  • در زمان تقاضا برای دریافت اراضی ملی افراد زیر واجد شرایط می باشند.
  • فارغ التحصیلان علوم کشاورزی و دامی
  • فرزندان شاهد و جانبازان بالای 70 درصد
  • واحدهای دامداری که به دلیل مشکلات زیستی جابه جا می شوند
  • انجام جابه جایی مرغداری دارای پروانه بهره برداری به دلیل ایرادات زیستی‌

هزینه صدور پروانه دامداری

انواع مجوزهای دامداری

برای تاسیس یک محل برای انجام امور دامداری باید مجوزهای لازم را از ارگان های مختلف اخذ کنید. در ادامه به انواع جوازهای لازم برای اخذ پروانه بهره برداری دامداری می پردازیم تا برای انجام امور مربوط به اخذ دامداری با قدرت گام بردارید.

موافت اصولی با احداث دامداری

پمتقاضیان تاسیس دامداری و یا مرغداری و… برای دریافت جواز تاسیس باید با رعایت قوانین مندرج برای احداث دامداری به جهت اخذ موافقت نامه های اصولی تاسیس دامداری که به مدت 6 ماه می باشد اقدام شود. این نکته را در نظر داشته باشید که موافت اصولی و نیز جواز تاسیس و پروانه بهره برداری دامداری حتما باید به نام شخصیت حقیقی و یا حقوقی به ثبت رسد. این مورد را در نظر داشته باشید که امکان انتقال و فروش این مجوز ها به غیر نخواهد بود.

پروانه تاسیس

جوازی که متقاضیان برای احداث یک ساختمان، تاسیسات دامداری یا کارخانه بر طبق قوانین مندرج اخذ می گردد. اعتبار یک جواز تاسیس تا 2 سال پس از اخذ می باشد. این جواز با نظر کمیسیون صدور جواز تاسیس به مدت یکسال قابل تمدید است و در زمان اتمام اعتبار جواز تاسیس با ارائه مدارک تمدید جواز اقدام شود.

در خواست اخذ جواز تاسیس باید به نام یک شخص حقیقی یا حقوقی انجام شود. در صورت درخواست توسط چند شخص حقیقی، باید از سوی اشخاص وکالت نامه بلاعوض به نام یکی از سهامداران بر طبق ضوابط انجام گیرد.

برای فروش و یا انتقال پروانه تاسیس به شخصی دیگر نمی توان در زمان کمتر از پیشرفت در ساختمان و تاسیسیات این امکان وجود ندارد. با انجام این امور قبل از تاسیس و نهایی شدن امور تاسیسات، پروانه فاقد اعتبار خواهد بود.

با پیشرفت های فیزیکی انجام گرفته بیش از 50 درصدی پروژه ها و تاسیسات با کسب اجازه از سوی کمیسیون های مربوطه می توان اراضی و تسهیلات را به دیگری واگذار کرد.

مالکان پروانه تاسیس با اتمام تمام تاسیسات و محل انجام پروژه ها باید به صورت موردی و به ترتیب تمامی مراحل را به کمیسیون صادر کننده جواز گزارش دهد.

پروانه بهره برداری

جوازی که بعد از تاسیس یک واحد صنعتی در زمانی مشخص و با رعایت قوانین اخذ می شود به پروانه بهره برداری معرفی می گردد.

برای اخذ پروانه بهره برداری دارنده جواز تاسیس می تواند از کمیسیون صدور پروانه بهره برداری را تقاضا کند. از زمان تاسیس و تکمیل ساختمان و تاسیسات باید حداکثر 2 هفته زمان گذشته باشد.

در صورت تایید از سوی کمیسیون، در یک هفته پروانه بهره برداری صادر می گردد. با اخذ پرواه بهره برداری، جواز تاسیس باطل و در پرونده مربوطه بایگانی خواهد شد.

مجوز بهداشت

این مجوز از سوی سازمان دامپزشکی با در نظر داشتن موارد بهداشتی و انجام امور و احداث کارگاه ها و کارخانه هایی که از قبل مجوز تاسیس اخذ کرده اند از سوی ادارات مربوطه برای متقاضیان احداث دامداری و صنایع بهداشتی صادر می شود.

نحوه دریافت تسهیلات وام بانکی برای دامداری

برای استفاده از تسهیلات وام بانکی از سوی دولت و جهادکشاورزی و صندوق توسعه ملی مربوط به شهرستان مراجعه و با انجام مراحل که در ادامه به آن می پردازیم می توانید از این نهاد وام و تسهیلات دریافت کنید.

  1. ابتدا باید به مدیریت جهاد کشاورزی شهر خود مراجعه کنید.
  2. درخواست خود را برای اخذ وام ارائه دهید.
  3. مراجعه به سایت اینترنتی تسهیلات بانکی به آدرسtbanki.maj.ir و ثبت نام متقاضی
  4. دریافت کد رهگیری
  5. بررسی طرح
  6. معرفی طرح در بخش اجرایی وو اخذ تایید در سامانه
  7. انجام بررسی های لازم از طرح به معاونت برنامه ریزی و امور اقتصادی کشور
  8. ارسال طرح به مدیریت سرمایه گذاری
  9. انجام بررسی های لازم بر روی طرح از سوی کارشناسان
  10. آماده کردن طرح به جهت بررسی کارگروه
  11. بررسی طرح  توسط سرمایه گذاران
  12. مراجعه به بانک و تشکیل پرونده اخذ تسهیلات
  13. اقدام به بررسی طرح در بانک و در آخر در صورت تایید پرداخت تسهیلات

هزینه صدور پروانه دامداری

برای برآورد هزینه های صدور پروانه دامداری باید به عوامل مختلفی دقت شود که در این میان می توان با تکیه بر توانایی کارشناسان حقوقی از لیست تمام هزینه ها و تعرفه های اخذ پروانه دامداری اطلاع کسب کرد.

با یک تماس می توانید امور حقوقی و ثبتی خود را انجام دهید. تنها کافی است با شماره های مجتمع ثبتی پایش تماس بگیرید تا از مشاوره رایگان کارشناسان این موسسه بهره مند شوید.

3/5 - (7 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest
6 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
نوید
نوید
2 سال قبل

پروانه فعالیت دامداری

پایش ثبت
مدیر
پایش ثبت
2 سال قبل
پاسخ به  نوید

درود بر شما برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان مجرب پایش تماس گرفته و با مشاوره رایگان کارشناسان امورتان را پیگیری کنید.

مهرداد
مهرداد
1 سال قبل

هزینه پروانه دامداری چقدره؟

شماره موبایل
9385681033
مجتبی
مجتبی
1 سال قبل

تا چند راسدام نیاز ب مجوز ندارد