جهت ثبت تغییرات شرکت در خوزستان و امورات مرتبط با آن تا انتهای این مقاله همراه ما باشید. شهر خوزستان، شاید شما نیز از همشهریان عزیز ما در شهر خوزستان باشید شهری که کمتر به آن توجه می شود. مردمان آن با با بحران ریزگردهای خوزستان دست و پنجه نرم می کنند ولی غیرت این غیور مردان شهر خوزستان به فکر توسعه کسب و کار هم میهنان خود هستند. با علاقه و گرمای وجودی که دارند به فکر پیشرفت جامعه و مملکت عزیز خود ایران هستند. هر شرکتی موظف است ثبت تغییرات شرکت که در مجامع ان انجام شده است را در اداره ثبت شرکت های خوزستان انجام دهند.
نحوه ثبت تغییرات شرکت در خوزستان
مجتمع ثبتی پایش این عزیزان را در رسیدن به هدف های بالایشان که حد و مرزی برای آن وجود ندارد یاری می نماید تا بتوانند به راحتی شرکت خود را در شهر و استان خوزستان به ثبت برسانند یا تغییرات اساسنامه خود را در شهر خوزستان انجام دهند در ادامه به بخش های فعالیت های مجتمع ثبتی و حقوقی پایش در بخش ثبت تغییرات شرکت می پردازیم:
ثبت تغييرات شرکت ، تنظيم صورتجلسه ثبت تغییرات شرکت در خوزستان
همچنين با توجه به اينکه تدوين و تنظيم صورتجلسه تغييرات شرکت ها در خوزستان کاملا تخصصی و فنی می باشد در صورت لزوم می توانيد با مشاوران مجرب مجتمع ثبتی و حقوقی پایش تماس حاصل نموده و از مشاوره های رايگان کارشناسان ما بهرمند گرديد.
انواع صورتجلسه تغييرات در شرکت درخوزستان ثبت شده شامل :
- تغيير نام شرکت
- و تغيير موضوع شرکت يا الحاق به موضوع شرکت
- تغيير آدرس دفتر مرکزی شرکت
- ايجاد شعبه داخلی شرکت در تمامي استان ها
ايجاد شعبه شرکت در خارج از کشور
افزايش سرمايه شرکت همراه با ورود شريک
کاهش سرمايه شرکت همراه با خروج شريک
کاهش سرمايه اجباری
انتخاب و تعيين بازرسين شرکت
انتخاب و تعيين مديران شرکت
تمديد دو سالانه مديران شرکت
تغيير روزنامه محلی شرکت
نقل و انتقال سهام بين افراد شرکت
ورود سهامدار جديد به شرکت
خروج سهامدار يا مدير از شرکت
تغيير دارنده يا دارندگان حق امضاء شرکت
تغيير تعداد اعضاء هيئت مديره شرکت
تغيير شرط سهام افراد جهت داشتن سمت مديريت
تغيير يک يا تمامي بندهاي اساسنامه شرکت
هر گونه تغيير ديگری که نياز باشد
جهت ورود اطلاعات صورتجلسه تغييرات شرکت در خوزستان ابتدا بايد اطلاعات ذيل را پر نماييد:
ورود اطلاعات شرکت
اگر شناسه ملي شرکت خود را در اختيار داريد آن را در قسمت مربوطه وارد و کليد «گام بعدی» را کليک نماييد. در صورتی که شناسه ملی شرکت را در اختيار نداريد می توانيد با استفاده شماره ثبت و انتخاب نوع شرکت به مرحله بعد برويد.
شماره ثبت شرکت:
شماره اي که هنگام ثبت به شرکتها داده می شود. اين شماره در صورتجلسه تاسيس و اساسنامه شرکت موجود است و می توانيد به آن مراجعه نماييد.
نوع شرکت:
در اين قسمت بايد نوع شرکت خود را وارد نماييد به عنوان مثال شرکت سهامی خاص، با مسئوليت محدود، نسبی، تضامنی يا غيره مي تواند باشد.
ورود اطلاعات جلسه:
در صفحه بعدی ابتدا نوع صورتجلسه که به عنوان مثال می تواند مجمع عمومی ساليانه، مجمع عمومی عادی، مجمع عمومی فوق العاده و غيره باشد تعيين می شود.
توجه داشته باشيد که نوع صورتجلسه بر اساس نوع شرکت متفاوت است بنابراين اگر شرکت سهامي خاص باشد نوع صورتجلسات آن با صورتجلسات شرکت با مسئوليت محدود متفاوت خواهد بود. آنچه در نوع صورتجلسه مشاهده می نماييد صورتجلساتی است که با توجه به نوع شرکت مي توانيد انتخاب کنيد.
نصاب جلسه نيز مشخص می نمايد که جلسه با حضور تمامی اعضا تشکيل شده يا اکثريت اعضا حضور دشته اند که در اين حالت نيز بايد آيتم مورد نظر مشخص شود.
نام و نام خانوادگی، شماره ملی و شماره همراه متقاضی جهت اطلاع رساني و دسترسی در مواقع خاص نيز بايد در اين قسمت وارد شود.
همچنين «سمت متقاضی» که نشان می دهد شخص درخواست کننده اصيل است يا وکيل.
در اين قسمت بايد تاريخ جلسه ای که برگزار شده است مشخص شود. ساعت شروع و خاتمه جلسه نيز در قسمت های مربوطه وارد می شود.
ذکر اين نکته ضروری است که تقدم و تاخر ساعات جلسات را در صورتی که چند جلسه در يک روز تشکيل شده باشد رعايت فرماييد.
در انتها با کليک بر روی کليد «گام بعدی» به صفحه بعد می رويم. در اين مرحله نيز می توان با کليک بر روی کليد «پذيرش موقت» شماره دسترسی دريافت نماييد.
نام و نام خانوادگی و سمت امضاء کننده دفتر بايد مشخص شود. همچنين «وضعيت توکيل امضا کننده» نشان می دهد که حق توکيل اعطا شده است يا خير.
در اين صفحه تصميماتی که در جلسه اتخاذ شده وارد می شود. لازم به ذکر است تصميماتی که نمايش داده می شود بر اساس نوع صورتجلسه متغير است.
بنابراين اگر تصميم جلسه در فهرست مورد نظر وجود نداشته باشد ممکن است که شما مجاز به اتخاذ چنين تصميمی در اين نوع جلسه نباشيد.
ابتدا با کليک بر روي کليد از فهرست نوع تصميم، تصميم مورد نظر را انتخاب نموده سپس کليد «افزودن تصميم جلسه» را کليک می نماييم. اگر در يک جلسه چند تصميم اتخاذ شده باشد که بايد در يک صورتجلسه گنجانده شود، از فهرست نوع تصميم انتخاب نموده و کليد «افزودن تصميم جلسه» را مجدداً کليک می نماييم. براي حذف يک تصميم بر روي کليک مي نماييم. در انتها با کليک بر روی کليد «گام بعدی» به صفحه بعد می رويم.
اگر در موضوع جلسه شما تغيير نام وجود داشته باشد پس از کليک بر روی کليد «گام بعدی» به صفحه «نام-های درخواستی» می رود و در غير اين صورت به صفحه «اشخاص جلسه» منتقل می شود.
وارد کردن اسم های درخواستی به ترتیب اولویت متقاضی
در ابتدا «اولويت» را مشخص می نماييم. يعنی به ترتيب اسامي که مدنظر است پيشنهاد داده مي شود. ذکر اين نکته لازم به نظر می رسد که اگر اولويت های بالاتر مورد قبول باشد به اولويت های بعدی ترتيب اثر داده نمي شود. سپس در فيلد «نام درخواستی» اسم مورد نظر تايپ می شود.
در قسمت «توضيحات متقاضي» اگر شرح يا توضيح اضافه لازم بود مي توان اضافه نمود. پس از آن با کليک بر روي کليد «ثبت نام» اسم پيشنهادي خود را اضافه مي نماييد. تعداد اسامي پيشنهادي نبايد از پنج نام بيشتر باشد. براي حذف يک اسم بر روي کليد «حذف» کليک مي نماييم. در انتها با کليک بر روي کليد «گام بعدي» به صفحه بعد مي رويم.
اعلام اشخاص حاضر در جلسه
در اين مرحله بايد اعضايي که در جلسه حضور دارند و سمت هر يک را مشخص نماييد. ممکن است شخصي به عنوان وکيل يا نماينده يک نفر ديگر در جلسه حضور داشته باشد. همچنين اگر شخصي صرفاً به عنوان سهامدار شرکت داشته باشد اين عنوان انتخاب مي شود.
اما توجه نماييد که اگر شخصي سمتي در جلسه دارد، به عنوان مثال رئيس يا منشي جلسه است و جزء سهامداران نيز محسوب مي شود بايد سمتي که در جلسه دارد انتخاب شود. در اين صفحه بايد «نوع شخص»، «نام شخص»، «نام خانوادگي شخص»، «شماره ملي» و «نام پدر» بايد ورود اطلاعات شود.گزينه اي به نام «تابعيت شخص» وجود دارد.
در اين گزينه دو انتخاب وجود دارد اولي «ايراني» و دومي «غير ايراني» است. اگر گزينه ايراني انتخاب شود بايد حتماً شماره ملي شخص وارد شود و در صورتي که غير ايراني انتخاب شود بايد «شماره گذرنامه» ورود اطلاعات شود.
اگر نوع شخص، شخص حقوقي باشد نيز «نام شخص»، «شناسه ملي»، و «شماره ثبت» اجباري است.
اعلام سمت اشخاص جلسه
در اين صفحه سمت اشخاص جلسه معين مي شود. ابتدا «اشخاص جلسه» را از افرادي که قبلاً وارد کرده ايم انتخاب مي شود.
سپس «سمت در شرکت» نيز از فهرست مربوطه انتخاب مي شود. بعد از آن «سمت در جلسه» انتخاب مي شود.
ارتباط اشخاص جلسه
اگر سمت شخص در جلسه «نماينده سهام دار» يا «وکيل سهام دار» باشد در اين صفحه وارد مي شود. در اين بخش ابتدا «نماينده/وکيل» انتخاب مي شود. اين فيلد بر اساس آنچه قبلاً وارد شده است انتخاب مي شود.
سپس «نوع نمايندگي» مانند وکيل، وصي، قيم يا غيره را از فهرست انتخاب مي کنيم. پس از آن «نماينده شده/موکل» يعني کسي که اين شخص وکيل او شده است انتخاب مي شود. در انتها کليد «ثبت ارتباط شخص» را کليک مي کنيم. اگر بخواهيم اطلاعات وارد شده را پاک کنيم از کليد «حذف ارتباط شخص» استفاده مي نماييم.
اگر بخواهيم تغييري در اطلاعات ايجاد کنيم بر روي صفحه کليد «مشاهده» را کليک مي نماييم. در انتها با کليک بر روي کليد «گام بعدي» به صفحه بعد مي رويم.
بارگذاری متن صورتجلسه تغییرات شرکت در خوزستان
در اين صفحه بايد متن صورتجلسه تايپ شود. براي جلوگيري از اتلاف وقت مي توانيد از متون پيش فرضي که در سامانه تعبيه شده است استفاده نماييد.
اين متون بر اساس آنچه در تصميمات انتخاب شده است تغيير مي کند. براي اين کار بايد کليد «دريافت متن پيشنهادي رايانه» را کليک نماييم. همچنين اين متون کاملاً قابل تغيير است و قابليت کپي و الصاق نيز دارد.
در اين مرحله و پس از تکميل صورتجلسه کليد «پذيرش نهايي» را کليک مي کنيم.
ثبت پذيرش نهايی
وقتي اطلاعات صورتجلسه به طور کامل و با دقت توسط متقاضي وارد رايانه شد، جهت ارسال صورتجلسه مکانيزه به ثبت شرکت ها، متقاضي بايد را کليلک کند.
پس از کليک برروي اين دکمه رايانه “تاييديه پذيرش” را به متقاضي نشان مي دهد که متقاضی بايد به دقت آن را مطالعه کرده و بر اساس آن عمل کند.در ضمن متقاضی هر زمان نياز داشت می تواند مجددا تاييديه پذيرش را با کليک بر روي چاپ مشاهده کند.
عباراتی که ما را د موتورهای گوگل پیدا خواهید کرد :
ثبت تغییرات شرکت در شهر خوزستان
سلام وقت بخیر صورت جلسات رو همه اعضا باید امضا کنن؟
درود بر شما بله همه اعضاء یا اعضاء حاضر در جلسه
چطوری میشه از شرکت سهامی خاص استفعا داد ؟؟
درود بر شما بسته به نوع سمت باید جلسه هیئت مدیره یا مجمع عمومی عادی شخص جدیدی را جایگزین شما نماید.
سلام
برای ورود یه شخص در شرکت مسئولیت محدود ، باید به ایشون سهام اختصاص بدیم ؟
باید مشخص کنید به چه منظور می خواهید به شرکت وارد شود اگر فقط می خواهید از مدیران باشد این کار لازم نیست.
سلام ،آیا برای ثبت صورتجلسات حتما باید در سامانه هم این تغییرات را ثبت نمود؟
درود بر شما بله باید در صورتجلسه در این موارد به ثبت برسد.