جهت شروع ثبت و مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید
هر ساعتی در روز کنار شما هستیم با کارشناسان ما مستقیم در تماس باشید در ساعات کاری پاسخگوی تلفنی شما هستیم . بعداز تایم کاری لطفا واتس اپ پیام ارسال کنید

اقدامات مهم پس از ثبت شرکت

اقدامات مهم پس از ثبت شرکت

برای تمامی شرکت های تجاری لازم است اقدامات مهم پس از ثبت شرکت انجام شود. در ادامه این مطلب به بررسی اقدامات بعد از ثبت شرکت خواهیم پرداخت. پیشنهاد می کنم این مطلب را از دست ندهید.

اقدامات مهم پس از ثبت شرکت

پس از اتمام ثبت شرکت شما مي توانيد کليه فعاليت های مندرج در موضوع شرکت خود را به طور رسمی انجام دهيد اما بايد بدانيد برخی از اقدامات را می بايست به صورت اجباری انجام دهيد که عدم انجام آنها باعث می شود متحمل مشکلات و جريمه های مالی شويد.

اين اقدامات شامل :

  • اخذ دفاتر پلمپ قانونی
  • تشکيل پرونده مالياتی
  • اخذ کداقتصادی می باشد.

به مجموع اين کارها اقدامات مهم پس از ثبت شرکت می گويند.

در اينجا هر يک را به طور جداگانه توضيح می دهيم.

اخذ دفاتر پلمپ تجاری پس از ثبت شرکت

منظور از دفاتر پلمپ دفاتری است که از سازمان امور مالياتی اخذ می شود. کليه مراودات مالي اعم از درآمد و هزينه ها در آنها ثبت می گردد. نام ديگر دفاتر پلمپ دفاتر قانونی يا دفاتر مالياتی می باشد زيرا که اداره دارايی بر اساس معاملات ذکر شده در دفاتر به محاسبه ماليات شرکت ها می پردازد. اين دفاتر بايد هرساله در پايان سال مالی اخذ شده مکتوب گردد و به سازمان امور مالياتی تحويل داده شود.

چنانچه شرکتی فعاليتی نداشته باشد دفاتر مالياتی بايد اخذ شده و به شکل سفيد و بدون خط خوردگی يا هرچيز ديگر تحويل داده شود.

در مورد دفاتر پلمپ بیشتر مطالعه نمایید.

تشکیل پرونده مالیاتی پس از ثبت شرکت

يکي ديگر از اقدامات مهم بعد از ثبت شرکت تشکيل پرونده مالياتی است که اين کار بايد حداکثر ظرف مدت دو ماه پس از اتمام ثبت شرکت انجام پذيرد تا شرکت مذکور در سازمان امور مالياتی شناخته شده و ماليات بر شرکت خود را بپردازد و در ازا آن از حمايت قانونی و دولتی برخوردار شود.

اين امر به اين معني می باشد که به اداره دارايی اعلام کنيد شرکت شما تاسيس شده است و از مراحل مهم بعد از ثبت شرکت به شمار می آيد.

مالياتي که در وهله اول پس از تشکيل پرونده پرداخت می گردد. معادل دو هزارم سرمايه اوليه شرکت تازه تاسيس است و چنانچه طی مدت 2 ماه تشکيل پرونده مالياتي انجام نگردد، مشمول جريمه معادل چهار هزارم سرمايه شرکت خود می شويد.

جهت تشکيل پرونده مالياتي ابتدا بايد با مراجعه به نزديکترين اداره دارايي به آدرس شرکت جهت تعيين حوزه مالياتي خود اقدام کنيد. سپس بايد جهت گرفتن کدکارگاهي بيمه اقدام کنيد به ويژه اگر کارمندان خود را بيمه کنيد.

در مورد تشکیل پرونده مالیاتی بیشتر مطالعه نمایید.

اقدامات مهم پس از ثبت شرکت

بیمه کارمندان پس از ثبت شرکت

مدارک لازم براي کد کارگاه بيمه عبارت است از کليه مدارک ثبتی شرکت، شامل آگهي تاسيس شرکت و روزنامه رسمی تاسيس، بايد با اين به اداره بيمه مراجعه کرده تا ضمن تشکيل پرونده بيمه مراتب انجام شده و کد کارگاه بيمه به شما اعلام شود.

اخذ کد اقتصادی پس از ثبت شرکت

در نهايت آخرين مرحله از اقدامات مهم پس از ثبت شرکت اخذ کد اقتصادی می باشد. کليه شرکتها و ارگان هاي دولتی و خصوصی می بايست يک کداقتصادی برای مشخص ساختن و رهگيری عملکردهای مالی اعم از خريد، فروش و خدمات در فاکتورهای صادره از شرکت داشته باشند.

به علاوه با اخذ کد اقتصادی شما به عنوان يک فعال اقتصادی شناخته می شويد و اين شناخت به حمايت از شما کمک می کند. بعد از اخذ کد اقتصادی کارت اقتصادی برای شما صادر می شود.

در مورد نحوه ی اخذ کد اقتصادی بیشتر بدانید.

پس بايد يادآوری کنيم که حتما” بعد از ثبت شرکت نسبت به اخذ دفاتر پلمپ، اخذ کد اقتصادی و تشکيل پرونده مالياتی اقدام کنيد.

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest
2 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
سیما نیاورانی
سیما نیاورانی
2 سال قبل

سلام مالیات ثبت شرکت چقدره؟؟

شماره موبایل
9905629787